ממתקים בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו אתן מסכימות לצוות בגן לתת לילד ממתקים?
    כמובן שאני לא מדברת על קבלת שבת ודברים כאלה שכולם אוכלים...
    פשוט לא בא לי שתהיה מגמה כזאת שילד שרעב מקבל ממתק ואז במקום לאכול ארוחת בוקר/ צהרים הוא נסתם מהממתק...
    כמובן שאם מחלקים לכולם אין לי בעיה שגם רז תקבל, כי היא לא שונה מאף אחד...
    לדוגמא בגן הקודם שהיא היתה- הגננת על הבוקר היתה הולכת ומחלקת לכל ילד שקית של צ'יטוס או במבה לכל ילד

13 תגובות
עמוד 1

• אין לי בעיה עם ממתקים- כל עוד זה לא בא על חשבון הארוחה

• אני חייבת להגיד שיש לך גן הזוי לגמרי!!

רק בסוף היום נותנים פתי בר או וופל ואם יש יותר טוב אז פירות חתוכים.

ככה זה אצל אמא שלי .
    [/url
  • מה???

אני לא מבינה את הגן הזה, אין שום מודעות לת**** נכונה???
    אני לא מוכנה שבגן של הבת שלי יתנו לה ממתקים כקינוח או צ'ופר, אני יודעת שיש עוגה בקבלת שבת ובימי הולדת יש בנוסף גם שקית ממתקים אבל זהו!
    בסוף היום הגננת מחלקת לפעמים עוגיות, אמרתי לה שזה לא מתאים ועדיף פרי או פרוסת עם איזה ממרח.

ממתקים יש מספיק בבית ואצל חברים - הגן צריך ללמד לאכול נכון ומסודר!

בכלל אני לא אוהבת את המושג קינוח - אנחנו מלמדים ככה את הילדים שאחרי כל ארוחה צריך לבוא משהו מתוק וזה לא נכון, זה הרגל מגונה שאנחנו סובלים ממנו כל חיינו.
  • מה פתאוםםם אצל הילדים שלי בכלל לא נותנים חטיפים אולי עוגיה קטנה וממש לא לפני אוכל הם בגן של משרד התמת אז יש להם תפריט ממש מסודר
  • נראה לך?????? ממש לא מסכימה!
    וגם הייתי מתעצבנת אם איזה אמא הייתה שולחת בבוקר ילד עם חטיף...
    גם זה סותם להם את התאבון וגם הילדים האחרים רוצים וזה לאאאט שאין לה בבית
    אבל כל ילד יתנהג ככה וירצה!

הייתי מתעצבנת שבבוקר היו גבינות סלטים ובלה בלה בלה וכריך שוקולד אז כאילו מה נראה להם הילד יבחר???????
    זה גם היה מרגיז אותי!

• לא!!!
    לא לא לא לא לא!!!!

גג גגג איזה תפוח או חלבה אבל ממתקים??? לא!!!

היה ברור עמדתי?

• איזה גן מוזר בחיי
    ממש לא מקובל!
    משהו מתוק זה מקסימום כריך חלבה/ תמרים , פתי בר , פרי ...

למה צריך חטיפים?????

נשמע כאילו לא רוצים להכין הרבה אוכל אז סותמים עם ממתקים

• כנראה העוגה היתה מאיזה יומולדת של ילד, ואם כולם אוכלים אז אין מצב שאני ימנע מרז גם לאכול!
    יש להם בגן תפריט מסודר שבנתה תזונאית והוא מורכב מכל אבות המזון והוא אחלה..
    פשוט עצבן אותי שלשום שהילדה לא רצתה לאכול צהרים אז דחפו לה עוד עוגה

• איך אני אוהבת שרשורים על גנים
    אז ככה אין ספק שחטיפים זה לא במקום שום ארוחה ועצוב מאוד עם יש גנים שדוחפים חטיפים כדי להמנע מארוחה כזו או אחרת
    אבל למשל אצלי לפעמים שאנחנו יוצאים לחצר ולילדים נמאס כל יום לאכול פרות בחצר אז אני כן מוציאה להם במבה ומחלקת אני בתור אמא וגננת לא רואה משהו פסול בזה
    להפך לפעמים אני רואה ילדים שבבית לא נותנים והם רק רואים חטיף הם מתחילים להתנהג כאילו לא אכלו מעולם לא הייתי רוצה שהבת שלי תתנהג ככה
    כמובן שאני לא נותנת להם בסמוך לארוחה אבל מידי פעם בחצר או בכל זמן אחר לא רואה בעיה בזה
    ושוב לא במקום אוכל רק כני שנחוש מידי פעם
    ונופר לדעתי הקטע אם העוגה של רז אולי היא פשוט סירבה לאכול צהריים ושום דבר לא שכנע אותה אז כשראו שהיא לא אוכלת כלום ולא מוכנה אז הם נתנו משהו שהיא כן יתה מוכנה לאכול שוב אני בטוחה שזה היה אחרי הרבה ניסיונות שכנוע אז כשזה חד פעמי אל תחשבי שזה קורה תמיד

• ליאורה באיזה גן את?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שמעי ליאורה- רז עד 1 בגן סך הכל
    וכל צהרים אני מכינה צהרים טרי, אם רז לא אכלה בגן אני לא כועסת!!!! קורה שילד לא רעב. אז שיגידו לי ואני כבר יאכיל אותה- אין צורך לסתום לה את התאבון הדל שיש לה בעוגה..
    גם ככה היא נורא קשה באוכל ולא אוכלת כלום, במקום העוגה היא היתה אוכלת ארוחה נורמלית עם בשר- זה עדיף על פני שוקולד וסוכר

• טוב נופר זה משהו אחר עם היא בגן עד אחת זה משנה את התמונה אז פשוט דברי עם הגננת ותגידי לה שאין צורך לתת כלום אם היא לא אוכלת כי בבית את משלימה לה
    ופנינה יש לי גן פרטי משלי בברנע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה