היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה.... בהמשך ל"תקלת" הגנים שלנו קצת רקע- אני נמצאת באותו המשפחתון שהפך להיות כבר גן במשך 4 שנים ( 3שנים אוריקי ושנה עם אמילי). ביקשתי מהגננת שתשמור לי מקום לפוסטי למאי והיא אמרה לפני כמה חודשים שאין בעיה. השנה כמות הילדים עלתה מ 18 ל 21 ונשארו 3 מטפלות. אז אתמול בבוקר הגננת אמרה לי שאין מקום לפוסטי.
מצאתי גן אחר גם לפוסטי וגם לאמילי. אבל היום בבוקר היא אמרה שאני לא אדאג וכי היא תמצא עזרה ויהיה מקום גם לפוסטי.
עכשיו השאלה שלי: אני מצאתי גן אחר בקיבוץ שלידנו. אותם שעות, פחות ימי חופש יחס גננות 1 ל 4, טיולים יומיים בקיבוץ והמלצות חמות. אבל זה 10 דקות נסיעה. או להשאיר את אמילי ולקוות שיהיה מקום לפוסטי בגן הקיים, שהוא גן טוב, אני אוהבת את הצוות והוא 5 בתים ליד הבית שלי.
אז מה לעשות, להשאיר את אמילי ולקוות שיהיה מקום לפוסטי בגן המוכר וזה שליד הבית או ללכת על הגן שבמרחק כמה דקות נסיעה
פליז עצות.
14 תגובות
עמוד 1
אממממ קשה לייעץ כי זה כל אחד מה שמתאים לו...
חשוב לך שהן יהיו ביחד?
אני הייתי שמה בגן המוכר ושאני סומכת עליו וכשאצטרך גן אתמודד מקסימום מוצאים מטפלת ל3 חודשים ושנה אחרי זה לגן
אני הייתי משאירה את אמילי בגן שהיא רגילה למטפלות לילדים - שאת מכירה את הצוות ויכולה להיות רגועה
בעז"ה תלדי את פוסטי - תעברי הכל בשלום ואז תתחילי לחשוב מה יהיה במיוחד עם הגננת הבטיח לך שיהיה מקום לפוסטי
שיהיה בהצלחה במה שלא תבחרו
מנסיון נסיעות זה קשה!!!! בעיקר בחופשת לידה
אני בכל מקרה מוציאה את הפיצית מהבית כי כשאלך לשים את אמילי בגן שלה אני לא אשאיר את פוסטי בבית. וכן שמעתי שיש הבדל מאד גדול ברמת הגנים בקיבוצים.
לדעתי גנים בקיבוצים ומושבים הם מספר 1 רז בגן של המושב שלנו, וכשנעים עושים להם סיבוב ברפתות ובלולים והילדים ממש נהנים! וגם זה פחות חופשים שזה מעולה! ויחס של 1:4 בכלל זה מעולה! אין דברים כאלה היום
לגבי המחיר - בזכות התמ"ת זה יוצא אותו הדבר.
אני הייתי מדברת שוב עם הגננת לוודא שבסוף את לא תישארי בלי גן לפוסטי.
ומשאירה את אמילי שם. זה גן מוכר למה להעביר אותה? גם מה שאם הגננת הבטיחה לך אז את יכולה לסמוך עלייה לא? [/url
אני הייתי הולכת על הגן בקיבוץ מטפלת 1 ל4 זה מצויין הגן בד"כ פעיל כל השנה - גם בקייץ
והחינוך הקיבוצי הוא מספר 1
נסיעה של 10 דק' זה לא כל כך הרבה זמן גם עם תינוק קטן.
תבקשי מהגננת הבטחה בכתב למה שהיא אמרה לך
אני הייתי הולכת על הגן של הקיבוץ בלי לחשוב פעמיים!!! בעיקר בגלל החינוך בקיבוץ הטיולים והצוות אני יכולה להגיד לך שמנסיון הם מאוד מקפידים!!!!
בובה אני לא ממש יודעת... אם את מרוצה מהגן הנוכחי ומתחייבים לך שיש מקום לפוסטי אז אולי כדאי להישאר בגן שאת כבר מכירה את הצוות ואת הנפשות הפועלות לא?!
חושבת שלהשאיר בגן הנוכחי. גם כי אמילי מכירה ואוהבת.. את מכירה ואוהבת וגם זה קרוב הקטע הוא שתחתימי את הגננת שיהיה מקום לקטנה ב"ה כי רק בגלל זה את משאירה את שתיהן שם . ואל תתביישי!
לא מכירה את החינוך הקיבוצי - האם זה שווה כלכך כדי לנסוע ולהכיר בנות חדשות ושאמילי תסתגל שוב?
אז ככה. אחרי שדיברתי עם אחת האמהות והיא אמרה לי שהגננת הבטיחה לה ששום ילד נוסף לא יכנס לגן בשנה הקרובה (להזכירכן לי היא אמרה אל תדאגי נמצא לפוסטי מקום) אני מחליטה להחליף גן. היא אומרת לכל הורה מה שהוא רוצה לשמוע. וזה די פגע בי.
הגן של הקיבוץ נשמע לי יותר קוסם עוד לפני שכתבת מה שאחת האמהות בגן אמרה לך זה כמובן רק מחזק את הדעה שלי