היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כפי שאתן זוכרות היו כאבי ביוץ ב.7 31 ו30.7 קיימנו יחסיים ב28.7 וב 1.8
ב9.8 היה לי הפרשה של כתם חום קטן קטן .
ב13.8 עשיתי בדיקת הריון ביתית -חיובי
מחר אני הולכת לרופא לבדיקה.
18 תגובות
עמוד 1
מזל טוב יקירתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשורות טובות אצל הרופא!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
יווו סוף סוףףףף בשורות טובות לפתוח איתם את הבוקר
תודה תודה
הייתי די המומה. בעלי ( המצחיק הזה) , למרות שיצאו שני פסים הוא אמר לי שהוא לא ממש סומך על הבדיקות האלה , גברים , מה הם מבינים :) שני פסים זה שני פסים !!!!!
צודקת! גם עם אייל בעלי לא האמין, הכריח אותי לעשות עוד בדיקה כשחזר מהעבודה בערב.... גם שם היו פסים.....
אגב, תשמרי את הבדיקה ותכתבי עליה תאריך! זה כייף להזכר
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מורן , תודה רבה .
מאחלת לכל הבנות המקסימות כח, הרבה סובלנות, הרבה אופטימיות !!!!
איזה כיףףףףףףףףףףף המון מזל טוב שיהיה קל תקין ובעיקר משעמם!!!!
אוי אווה איזה כיף לשמוע!!! שיהייה המון מזל טוב ותודה על השיתוף, זה מאד מעודד ומשמח!!!!
מזל טוב
המשך הריון נעים מפנק ומשעמם!
crazy woman!
איזה כיף בשורות טובותתתתתתתת המון מזל טוב!!!
בנות תודה רבה לכולם להתייחסות.
רציתי להגיד עוד דבר ניסינו 8 חודשים וגם בהריון הראשון שלי ניסינו בול 8 חודשים
אז בהצלחה לכולם ותודה על התמיכה שלהן מחר בערב יש לי רופא , מכיוון שאני קצת מבולבלת באיזה שבוע אני זה יהיה חשוב לי מה הוא יגיד לפי כל מהחשבוני הריון שאני בדקתי אני בשבוע 6 שבועות (נכון להיום) אבל אני לא בטוחה לפי כל הסימנים אי בשבוע 5 . בגלל המחזור הלא סדיר יש קצת בלאגן
אווה איזה כייף!! בשעה טובה :) המשך הריון קליל ומשעמם!! :)
שכחתי לרשום .... אני אעדכן את כולכן כמובן .
חסרת סובלנות , תודה רבה
מאחלת לך גם . יש בסביבתי הקרובה כמה נשים בהריון אתן יודעות שמתי לך שיש משהו באנרגיות .