אמאלה איזה לילה עבר עליייי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות איזה באסה!!!
    להזכירכן בדיקת ביוץ חיובית הייתה ביום שני ...
    עבדנו מיום ראשון יום כן יום לא .. הפסקתי עם היום יום זה ממש קשה .. וגם לא ממש הראה תוצאות אז לבנתיים עבדנו רק פעמיים
    ואתמול בלילה נפלתי למיטה חולה ממש!!!
    חום הקאות כאבי בטן נוראיים !!! כול הלילה ביליתי בשירותיים אמא איזה לילה
8 תגובות
עמוד 1
  • זה יכול להיות בשלישי וגם ברביעי, אומרים 24-48 שעות.... אם עשיתם אפילו בשני, עדיין יש מצב שיש לך זרע ברחם, אז זה בסדר.....
    העיקר שתרגישי טוב, איך את מרגישה עכשיו?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מרגישה רע!!
    לא עבר לי אפילו לא טיפה .. במיטה עם כוס תה וחפיסת כדורים לכאבים האלו!

תודה פנינוש יהיה בסדר ..
  • וואי מותק תרגישי טוב
  • תרגישי טוב מתוקה, ואל תחפשי סימנים כל הזמן, זה מזה מתיש, גם לא תמיד יש ולא לכל אחת, לי יש ביוצים ללא כל סימנים לפעמים.... היום יום רביעי מה שאומר שעבדתם בימים פורים, הכל בסדר, בסופו של דבר צריך רק זרעון אחד...אז תני לעצמך לנוח ואל תטרידי את עצמך, שולחת
  • אל תתבאסי, עבדתם מספיק בשביל שזה יחזיק מעמד בשלושת הימים שלאחר מכן, ואפילו יותר.
    יש איזשהו וירוס באוויר שתוקף נשים צעירות ותמימות, במיוחד ממזגנים. לי זה קרה חודש שעבר בפתאומיות עד שהייתי צריכה לרוץ למיון.
    הכי חשוב זה שתחזקי את עצמך ותנוחי כמה שאפשר ואל תחשבי על כלום חוץ מלנוח.
    תרגישי טוב ותראי שהכל יסתדר

crazy woman!
  • איזה מבאס להרגיש ככה!!! אני יודעת כמה זה קשה לעשות ברצףףףף בעלי אמר לי שלא נשאר לו דם בגוף חחחחח הכל מלמעלה מתי שזה יבוא זה יבוא אוהבת 
  • מורני תרגישי טוב ,פנין אמרה לך ביוץ תוך 24-48 וחושבת אם עבדת ביום שני זה גם בסדר , בשורות טובות ,תרגישי טוב מותק.

/]
  • חמודות אתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה