סוג של סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאיזה גיל אתם יוצאים עם תינוק שנולד ?

אני מתכוונת לסיבוב בקניון או לרדת לפארק עם הילד הגדול ואז לקחת את הקטן גם סיבוב ?

אלין נולדה בחורף אז ככה שלא יצאתי איתה הרבה בכלל רק לטיפת חלב או לסבא סבתא ימי ישישי

ועוד שאלה כמה זמן חיכיתם עד שגזרתם ציפורניים ? עתי ממש שורט את עצמו אבל אומרים 40 יום לא לגזור אני לא יודעת מה לעושת
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
  • שניהם נולדו בקיץ (אוגוסט / יוני) אז יצאתי די מהר - עם אדיר הסתובבתי בשכונה כשהיה בן חודש, עם אמילי גם כן - חודש.

ציפורניים גזרתי לשניהם אחרי שבועיים, אחרי אמבטיה בזהירות, האחות בטיפת חלב הראתה לי איך למשוך טיפה את האצבע ולבודד את הציפורן מהעור לפני שגוזרים. אם את חוששת - יש כפפות קטנות או תמשכי לו את השרוול מעבר לאצבעות
  • מאור נולד במרץ אז היה מזג אויר טוב ואחרי שבוע כבר הלכתי לטייל איתו אבל רק בימים כי בלילה אנחנו לא מוציאים עד אחרי 40 יום.
    לגבי הגזירת ציפרוניים גם רק בגיל חודשיים בערך גזרתי לו.
    שימי לו כפפות דקות או תכסי עם השרוולים.
  • חודש

• עם שניהם יצאתי ישר... אופק דין נולד בקיץ והייתי מטיילת איתו בעגלה (או אמא שלי)

ומי ייקח את הגדול לגן, ויחזיר? אני! אז ברור שיצאתי, למרות שנולדה בשיא החורף. בכל מקרה יצאתי עם שניהם וטיילנו המון. היה לי הרבה יותר קל בחוץ מאשר בבית כששניהם היו קטנים

לגבי הציפורניים, אם אופק דין אני זוכרת שחיכיתי. עם רום אופיר אני לא זוכרת... סביר להניח שחיכיתי קצת, וגם אז פצעתי אותה והרגשתי ממש רע
  • כש-רון היתה בת שבועיים,
    כבר יצאתי עם שניהם יחד

• שקד נולד בקיץ ועידו נולד באביב...
    עם שניהם הייתי יוצאת מגיל שבועיים טיול קטן בחוץ.
    מגיל חודש למקומות יותר "רציניים"
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • שחר ואיתן נולדו בחורפים גשומים וקרים אז לא יצאתי כמעט.
    טל נולד בקיץ ומהר מאוד כבר יצאנו. בערך כשאני הרגשתי שאני יכולה פיזית לצאת, שהתאוששתי קצת מכל הלידה וכו' כבר יצאתי.

• גלי - איך הולך ? השפיות שלי הולכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה