היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו נוסעים מהמרכז לנהריה, מחפשים פעילות נחמדה לדרך. יש לי 2 ילדים בגילאים 2 ו5. אשמח מאוד לקבל רעיונות מכן. אמא שלי אמרה שהיא שמעה על מקום בשם שביל התפוזים בעמק חפר, מישהי הייתה? שמעה? ]
7 תגובות
עמוד 1
לא הייתי בשביל התפוזים אבל הרבה חברות ואחיות שלי היו שם והם נהנו מכל שניה... אמרו שזה אחלה מקום לילדים ומאוד מומלץ. אני גם מתכננת ללכת מתישהו לשם.... תהנו
שביל התפוזים זה אכן מקום מקסים עם פעילות ליום שלם, לא משהו של בין לבין.... ממליצה לחפש משהו צפונה יותר כשיימאס לשבת ברכב לצאת לשעה-שעה וחצי ולהמשיך בדרך. תלוי באיזה מרכז אתם (בין גדרה לחדרה יש גם שעה וחצי נסיעה...) אפשר לעצור בזיכרון- בגן הנדיב או בקיסריה במוזיאון ראלי (כניסה ללא תשלום) אפשר לעצור באחד החופים (אפשר להכנס לרכב כבר עם בגדי ים ומרוחים) או למוזיאון בחיפה (מוזיאון המדע מעולה - לקחת בחשבון שאפשר להיות שם 3-4 שעות בכיף גדול ובהרבה הנאה אפשר לקחת כריכים פירות וחטיפים ולעצור באחד היערות או הגנים לארוחת בוקר/צהריים. יש גם כלמיני מושבים עם משקים שעושים הפעלות נחמדות,ובעיקר לקחת אתכם באוטו שני ספרים לכל אחד, חוברות צביעה+גירים (כך מכסי הטושים לא נעלמים) דיסקים עם שירים שהילדים אוהבים, הרבה סבלנות ואורך רוח והמון כיף.