שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני חדשה כאן...
    אני בשבוע 10, הכל נראה תקין ברוך השם.
    אני נשואה פעם שניה ויש לי ילדה בת 13 שגרה איתי מנישואיי הראשונים.
    (עברתי 2 הרינות כימיים בשנה האחרונה שהסתיימו בשלב מוקדם מאוד- אחד מהם הבת שלי גילתה ושיקרתי לה,אז אמרתי לה שחשבנו שאני בהריון אבל בסוף היה רק איחור...לא בטוח שהיא מאמינה לי)
    כעת השאלות:

גיסתי בהריון באותו שלב ממני(היא צעירה ממני ב15 שנה אני נושקת 40) היא סיפרה להורים של בעלי(ושל בעלה) את הבשורה ולאחים
    עכשיו בעלי רוצה שנספר גם....אני ממש מוטרדת כי יש לי שקיפות רק עוד 3 שבועות ואהיה יותר רגועה אחרי הבדיקה, הסברתי לו...ענה"מה שאת רוצה" אבל ראיתי את אכזבתו...אני מבינה שהוא גם רוצה להיות חלק מה"שמחה" אבל אני פוחדת...מה דעתכן?
    שאלה שניה גם חשובה מאוד:
    מתי לספר לבת שלי???
    היא יודעת שאנו מתכננים להביא ילד משותף, היא ביקשה כשזה יקרה לספר לה לפני כולם ולבד...היא הבת היחידה שלי ומכיון שזה נשואים שניים אני יכולה להבין את הצורך שלה לדעת(הכנה נפשית)
    אז מתי?גם אחרי השקיפות?
    זה ארוך...אבל מטריד במיוחד!

תודה על תשובות מכל ה
9 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ובשעה טובה! שימשיך תקין חמסה חמסה טפו מלח

• תודה מיטל על תשובתך

יש לי עוד משהו שמטריד אותי....
    וזה נשמע נורא מה שאני הולכת לכתוב....
    אבל לבעלי יש גם ילדים מנשואים ראשונים ואמא שלהם...לא ב.ד.י.ו.ק מפרגנת באופן כללי (עושה כאילו אבל אני רואה שלא)
    בקיצור אם הוא יספר להוריו ואחים...הילדים ישמעו ויספרו לאימם....

אני משוגעת אם אני אגיד שאני פוחדת מ-עין הרע?!!

יכול להיות שאני מתעסקת בשטויות אבל זה ממש אוכל אותי וחושבת רק על זה אוףףףףףףף
  • לדעתי האישית אם זה גורם לך אי נוחות ספרי להורים של בעלך אחרי השקיפות.
    לבת שלך הייתי מספרת עכשיו. נמסבירה לה שאף אחד לא יודע ושזה סוד. היא נשמעת בוגרת לפי התיאור שלך
  • קודם כל זה מאוד טבעי כל התחושות האלה ואני לגמרי איתך בעניין של לחכות עוד טיפה. זה בסה"כ עוד שבועיים.
    אני סיפרתי אחרי הדופק רק לאנשים שהרגשתי שאם חלילה יקרה משהו אני יודעת שאלה האנשים שאני רוצה שיהיו סביבי וידעו מזה. יש לי חברה מאוד טובה, שסיפרה לפני למשפחה של בעלה ואחרי השקיפות (ולא חלילה ליצור בך פחד - ברוב רוב המקרים זה יוצא תקין) הוחלט על הפסקת הריון. המשפחה של בעלה כבר הספיקה לספר לרחוקים יותר, מה שעשה לה את השבועות הראשונים אחרי ההפלה לקשים מאוד.

לגבי עין הרע : אני בלבטים עם עצמי כל הזמן אם להתייחס לזה או לא, אבל אי אפשר להתעלם מזה. בעיני זה בעיקר משקף את הפחדים שלנו ואת החששות שלנו שמשהו ישתבש. זה סוג של מנגנון הגנה, שגם אלה שהכי לא מאמינות - יש בהם תמיד את השאלה הזו אם זה קיים או לא. מה שבטוח, לא נעים לך ש"נשמות טובות" יודעות דברים שאת רוצה לשמור לעצמך כל עוד את יכולה. התחושה שלך לגבי זה היא גם מאוד מאוד נכונה וטבעית. וזו אחלה סיבה לא לספר לילדים ולמשפחה שלו שיעבירו לאמא שלהם.

בעניין הבת שלך - אני חושבת שהיא מספיק בוגרת ולה בהחלט מגיע לדעת. רק תבקשו ממנה שזה יהיה בינתיים הסוד הקטן שלכם. כי גם אם יקרה משהו חלילה אז היא תדע איך להתייחס ואיך להתמודד. אני מניחה שהבת שלך תהיה הכי חמודה והכי אוהבת בתהליך וזה חשוב שהיא תרגיש מיוחדת.

בשביל כל השאר, הייתי מבקשת מבעלך לחכות עוד שבועיים בסך הכל.

אני מאחלת לך ובאמת מאמינה שיהיה המשך הריון תקין, קל, בלי בעיות ומשעמם! :)
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי smiley

לדעתי האישית אם זה גורם לך אי נוחות ספרי להורים של בעלך אחרי השקיפות.
    לבת שלך הייתי מספרת עכשיו. נמסבירה לה שאף אחד לא יודע ושזה סוד. היא נשמעת בוגרת לפי התיאור שלך

תודה סמיילי
    כן אני גם חושבת שזו תהיי ההחלטה...לחכות
    אני לא רוצה לעשות משהו שאני לא מאמינה בו
    לגבי הבת שלי....אני חושבת שאני אספר לה היום
  • תודה פוקה
    אני מאמינה בעין...או יותר נכון באי פרגון, בקינאה,אנחנו כולנו בני אדם
    ואיפשהו זה טביע לפעמים...אבל גם יכול לגרום נזק.
    כרגע אני צריכה להיות מרוכזת בעצמי ובמצבי, (גם שבעלי לא כל כך מעורב)
    אז אחכה ליום בו אני מאמינה שזה מרגיש "בטוח" עבורי ואתן לו לספר למי שהוא רק רוצה...
    כן, אני אמרתי לו שאם חס וחלילה יקרה משהו, אני זאת שתצרך להתמודד עם המבטים והדיבורים ושאלות....ולא בא לי!!
    שה' ישמור עלי ועל כל האימהות לעתיד שנמצאות כאן, שתהיי לנו בריאות שלמה לנו ולעובר שלנו, שיהיה לנו הריון תקין, מרגש וכמו שאמרת -משעמם
  • אני גם חושבת שלחכות עד אחרי השקיפות שתיהיי רגועה ונינוחה ...

ואת לא משוגעת בכלל - הרבה פוחדות מעיןןןן

• הייתי ממליצה לך לספר לבת לפני המשפחה! אני מבינה את הצורך שלה לדעת מוקדם ולהכין את עצמה.
    לגבי המשפחה, איך שנוח לך. אם את לא רוצה שידעו בנתיים, תדברי עם הבעל ותסבירי לו את זה.