הגיוני?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות

אז עשיתי בדיקת ביוץ ביום שני שיצאה חיובית
    והיום יומיים אחרי שוב הבדיקת ביוץ חיובית ..

הגיוני ?
    כמו שהבנתי ברגע שכבר הבדיקה יוצאת שלילית אז מתרחש הביוץ ..
    הייתי בטוחה שהיום הבדיקה תצא שלילית - הופתעתי
10 תגובות
עמוד 1
  • ביום שני שעשית את הבדיקה 2 הפסים היו באותו העוצמה?

• זה קרה גם לי נשמה אי אפשר לדעת תקיימו יחסים יום כן יום לא יכול להיות שרמת ההורמון של הביות נשארת אצלך גבוהה גם בביוץ ובגלל זה הבדיקה יוצאת חיובית זה מה שהרופא הסביר לי וזה תקין לגמרי..
  • מורני קרה לי כמה פעמים ככה, תמשיכו יום כן ויום לא ,את אמת גם אני מבולבלת ,אולי רמת הורמונים גבוה.
  • מורני בת כמה את ואיך המחוזרים?
  • נטלי - כן מאמי שני הפסים היו באותה עוצמה חזקים וברורים בידיוק כמו היום ...

ג׳סי - המחזורים שלי ברוך השם סדירים כול 29 ואני בת 22
  • אז לא תעבדי היום ,לא בכוח ,במיוחד שאת לא מרגישה טוב,מחר תעבדו שתרגשי טוב יותר.
  • מצטערת מותק חא מבינה בבדיקות ביוץ 
  • ממוש מכיוון שהמחזורים תקינים ואת צעירה, מאד חחחח, הביוץ יכול להיות ארוך יותר, כך הסבירה לי שבוע שעבר אחות פריון במכבי, אני ממליצה לך להתייחס לבדיקה כרגיל, מהיום הראשון שיש 2 פסים זה תוך 24-36 שעות (תלוי בבדיקה), מה שבטוח זה שיש ביוץ
  • אם עבדתם בפעם הראשונה שהבדיקה הייתה חיובית אז זה בסדר
    ואם את לא מרגישה טוב אז לא בכוח
    מורני מאמי שיהיה המון בהצלחה
    מחזיקה לך אלף
  • אני מאמינה שלעשות אהבה לא עושים בכוח! את לא מרגישה טוב, או לא בא לך אז לא מכריחים! גם לא בשביל לעשות ילדים. אנחנו לא מכונה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה