בנות יש מצב שהבטן שלי כבר שינתה צורה או שאני - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מדמיינת אני בשבוע עשר ובטבעי שלי אני ממש רזה זה קצת מלחיץ שכבר שמים לב על ההריון וכל מי שרואה אותי בחוץ ישר מסתכל על הבטן... אומרים שהרחם יוצא מהאגן בשלב מסוים יכול להיות שזו הסיבה? יש תמונה [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=84579996.jpg]
היי מותק אני בשבוע 12 וגם די רזה, וזה גם נראה ככה... אבל זה הריון ראשון שלי אז אני לא כל כך בטוחה
גם שלי זה ראשון איזה מוזר..חמותי אומרת שזה טבעי גיסתי גם בהריון שלישי הבטן יצאה כבר משבוע 10..לא יודעת זה מטריד אותייי אולי זאת אני השמנתי???
היי, יכול להיות שבגלל השינויים ההורמונלים הבטן תפחה מעט, יכול להיות גזעים העיקר שהכל תקין אני שבוע 16 ועדיין אין כלום הריון שני
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
זה כאילו אחרי שיצאה הבטן????? סורי אני לא רואה בטן.
בכל אופן ענתה לך ענת- זה מהשינויים ההורמונלים , השרירים רפויים מה שגורם ישר לגזים ונפיחות.. את תראי שזה יעבור עוד איזה שבועיים. גם אצלי זה היה כך ורק עכשיו ממש מתחילה לצאת הבטן וגם ממש בקטנה
לרזות הבטן יוצאת ממש מהר נראה לי. אני מלאה ואני שבוע 23 ולא ממש רואים..