היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמא אני בשמינייייי טוב שהזכרת לי!!!!! תודה לך......... אני לא יודעת מה איתכן אבל אני בשיא השאננות... לא הכנתי כלום אנחנו נוסעים ליארכה לראות קצת דברים
איזה כיף לכן!!! אוטוטו :) שיהיה המשך הריון תקין!!!
אנחנו קנינו הכל
אנחנו השבוע ביום שישי האחרון עשינו הזמנה להכל... והיום עשיתי הוספה של מצעים בשביל הפינוק..
לא יודעת מה יביאו לי, אבל מעדיפה שיהיה לי הכל מאשר אח"כ לשלוח את הבעל לקנות דברים שהוא בכלל לא מבין בהם..
גם אני רוצה להניק ,אבל בכל זאת מעדיפה שיהיה לי בקבוק או 2 בבית.. לייתר בטחון..
אני הזמנתי עגלת מוצי ב "בייבי לאב" בראשון.. 3000 ש"ח ומיטה ושידה של משכל בדוקטור בייבי ב 1550 ש"ח
וכל שאר הדברים עלו לי עוד 2000 שקל לערך.. שזה כולל סט של לורה ב350 ש"ח ומגן שידה ב 120 שקל, מזרון למיטה של פנג ממש איכותי ב 450 ש"ח,כיסא בטיחות ב 400 ש"ח (היה במבצע ממש טוב) וכל השאר זה המוצצים של מאמ,בקבוקים של מאמ,שמפו,שמן אמבט מיוחד, אלכוהול,מד חום,כל הדברים לניקיון הבקבוקים ואפילו קרם החתלה וקרם גוף. ממש הכל מהכל... ויצאתי לפי דעתי ממש בזול.. יצא לי 6500 הכל ,ולקחתי דברים ממש יקרים..
מה איתך ג'ולי? כמה יצא לך הכל? איזה עגלה קנית??
גם אני בשמיני.
אני לא צריכה עגלה ומיטה יש לי מאלעזר
רק סלקל וכמובן מלתחה שלמה ורודה..
היי בנות
גם אני בשמיני
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
אוף איך אני מתרגשת בשבילכן וגם בשבילי כמובן!!
איך זה קרוב מדי!! כאילו רק אתמול עשיתי בדיקה!!
כפפפפפפפפפפפפפפפפפפרווווווווווווווווני על הגוזל שלי! [/url
עוד קצת עוד קצת זה עובר מהרררר (חחח חוץ מהחודש התשיעי חחח
גם אני מתרגשת מאוד זה ממש קרוב כבר אה שימשיך לכולנו קל