היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני אמורה לא לקבל ביום שישי או שבת לכל היותר...בד״כ כבר יש לי הפרשות חומות החזה מתחיל לכאוב ולהתקשות ..ומשום מה אין הפרשות והחזה רך יותר מתמיד אין כאבי בטן פשוט כלום ! קרה למישהי ?
12 תגובות
עמוד 1
הלוואי שלא תקבלי
לי לא קרה כי לי בדרך כלל אין תופעות לוואי לפני ..
אולי בישבילך אלו בשורות טובות ...
מיכלושית הכל יכול להיות, סימני הריון וסימני מחזור מאד מתעתעים מכיוון ששניהם הורמונלים, אני יודעת שזה קשה אבל נסי לא להתרכז בזה, הלוואי שזה חיובי, מחזיקה לך אצבעות
מיכלי לי מוכרת תופעה של כתמים חומים לפני וסת ,(כל מחזורים מתחילים ככה ) אז מחזיקה לך אצבעות לבשורה טובה.
/]
מיכלוש, יש לי הרגשה שאת ממשיכה את נטלי.. שיהיה בהצלחההה
אוף בנות כבר לא התאפקתי עשיתי הבוקר את הבדיקה שמקבלים מתנה בערכת ביוץ של סנסו טסט ויצא שלילי ...יומיים לפני האיחור אבל עדיין אין כתמים החזה לא כואב אלא רך מתמיד ...אתן חושבות שמוקדם מדיי בדקתי ?אני כבר ממתינה לבואה של המכשפה ! שיתחיל כבר חודש חדש
עדיף שתחכי לאיחור
מיכלי אל תספידי עדין!
אני בדעה של מרגו .. תמתיני לאיחור ..
הלוואי שאני טועה :/ אני ממש מפחדת ללכת לשירותים ולראות את הכתמים
מיכלוש בלי לחץ. למרות שזה מסקרן וכל תשומת הלב שלך מופנית לזה אבל תשתדלי להתרכז בדברים אחרים. הכל יכול להיות. אל תתייאשי!
crazy woman!
מיכלושית כבר כתבתי כאן לכמה בנות שיש לי כמה חברות שבהריון הבדיקה הראשונה יצאה שלילית...אין לדעת, חכי עוד כמה ימים, נסי להיות עסוקה, ואז תעשי בדיקה שוב, ואם יגיע מחזור קבלי זאת באהבה מחזיקה לך אצבעות ממש חזק מחכה לדיווח