שאלה על נסיעה לחו"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם יצא למישהי לטוס עם הבעל ולהשאיר את הבייבי לבד עם הסבים? אם כן, באיזה גיל היה הבייבי? לכמה ימים טסתם?
    אני מאוד רוצה לטוס עם בעלי אבל קצת דואגת להשאיר את יואבי פה (בן חמישה חודשים).
    בריאות ואהבה!
7 תגובות
עמוד 1
  • אחותי בזמנו טסה והשאירה תינוק בגיל צעיר יותר משלך. חברה שלי בזמנו טסה והשאירה תינוקת בערך בגיל הזה של הבן שלך. בעייני אם את שואלת וזו דעתי האישית בלבד... ילד בגיל הזה צריך את אמא שלו. את לא יוצאת לחופש של כמה ימים אלא מתנתקת לחו"ל למינימום 4 ימים נכון יש טלפון אבל זה ניתוק כמעט מוחלט. זה המון זמן לתינוק. אין מה לעשות עושים הקרבות בשביל הילדים. מעבר לעובדה שלא הייתי יכולה נפשית לעזוב את הילדים בגיל כזה וגם בגיל מבוגר כזה (גם את בן השנתיים שלי אני מרגישה שהוא צעיר עדיין וזקוק לי). אני חושבת שהתענוגות שלנו זזות טיפה (לא לחלוטין אלא טיפה) הצידה. כשהילדים יגדלו קצת אפשר יהיה לפרגן לעצמינו. שוב, זו דעתי האישית.

• האמת שעכשיו חזרנו מחופשה בחול עם שלושת הבנים.
    אף פעם לא השארנו אותם. תמיד לקחנו אותם איתנו לכל מקום. זאת הפעם השנייה שלנו בחול עם הבנים.
    טסתי עם תינוק בן 7 חודשים טיסה של 12 שעות והיה בסדר. עדיף שישאר איתי מאשר שאמות מדאגה אפילו שהוא ישאר אצל הוריי

מסכימה שילד צריך את ההורים שלי ובטח תינוק בן חמישה חודשים.

• אנחנו נסענו פעם אחת לשישי-שבת והשארנו את אור כשהיתה בת 9 חודשים.

זו הפעם היחידה נראה לי אי פעם שעשיתי / אעשה את זה.....

אני חולת נפש - לא יכולה להשאיר אותם באף מקום בלעדיי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני השארתי את בן כשהיה בן שנה וחצי עם חמתי אצלי בבית . ונסעתי עם בעלי לבד ללונדון ל 5 ימים .

הילד היה בסדר גמור היום הוא בטח לא זוכר את זה ואני ובעלי נהנו מאוד !!!
    אם יש לך אמא חמה אחות שאת יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות תעשי את זה בכיף !!
    תרגשי "רווקה " שנוסעת עם החבר לחופש תשתי תהני ותחזרי עם כוחות מוחדשים

• אני השארתי את הבת שלי לראשונה כשהיתה בת שנתיים (עד גיל זה לא השארתי אותה בכלל,אפילו לאירועים בעלי היה הולך לבד )
    אבל....
    גיליתי שזה בכלל לא נורא, ואפילו בריא להורים קצת לנוח .....כך שבשנתיים האחרונות טסתי כבר כ-5 פעמים לנסיעות עד שבוע (הצטרפתי לחלק מנסיעות העבודה של בעלי)....והכל עבר בשלום

אם את חוששת להשאיר - אז טטוסו ביחד (עד גיל שנתיים לא צריך לשלם כרטיס טיסה ).
  • זה תלוי רק בהרגשה שלך ושל בעלך. יש כאלה שזה לא מתאים להם בעליל.
    ויש כאלה שמרגישות שזה בסדר.
    אני ובעלי טסנו לשבועיים לארה״ב כשאיתן היה בן שנה. מיכל בת 3 ואביגיל בת 4 בהתאמה. יום אחרי יום הולדת של אביגיל יצאנו.
    היה בסדר גמור. למרות שלי היו כמה רגעי שבירה ודמעות. אבל בסך הכל נהננו מאוד.
    לילדים זה היה סבבה. היו אצל כל הסבים בתורנות.
    זה בדרך כלל יותר קשה להורים מאשר לילדים.
    שוב, תלוי בהרגשה שלך

• השארנו את בני פעם אחד שהה בן 9 חודשים , היה לו סבבה , אחרי זה וא מצתרף לכל הנסיעות שלנו .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה