בנות יקרות עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני עוקבת אחריכן המון ויש לי שאלה אולי למישהי היה את זה והיא יכולה להרגיע אותי...הייתי במיון ביום חמישי ועשו לי הערכת משקל שבוע 32+3 והעובר היה שוקל 1756 ואמרו לי שהבטן והירך קטן בשבועיים.אתמול הייתי בידיוק שבוע 33 היתי אצל הרופא שעשה שוב הערכת משקל ואמר שהעובר שוקל 1752 ושהוא גם קטן בשבועיים ואני צריכה מעקב ..אני מאוד מודאגת שהוא לא עלה מיום חמישי שהייתי במיון..למישהי זה היה?
2 תגובות
עמוד 1
  • לי לא היה משהו כזה, אבל קרה לי בהריון האחרון שאמרו לי בכל הערכת משקל שהוא יהיה קטן, יום לפני הלידה בבית החולים עצמו אחרי בדיקת US וגם בדיקת ידנית בבטן אמרו לי שהוא יהיה פחות משלוש קילו (הרופא שלי אמר 2.900 ק"ג) ובסוף נווה "הקטן" נולד במשקל של 3.784 ק"ג, הבדל קטן אה?

כמו שהיא נקראת ככה היא, הערכת משקל, לא תמיד זה מדוייק, אז לפי דעתי אין לך מה לחשוש! בכל זאת תלכי למעקב, כי עדיף להקשיב לרופאים!

רותי
  • גם אצלי בהריון של רז אמרו שהיא קטנה ב3 שבועות
    וממש לפני הלידה עשו לי הערכת משקל ואמרו לי 2800
    ובסוף נולדה 2200, אבל היתה לי רעלת הריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה