היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה חשבתי שאחרי הניתוח דניאלה תפסיק להיות שובבה???? למה חשבתי שזה ישנה,את האופי שלה??? למה חשבתי הדיבור ישתפר מיידית (למרות שיש טיפה. התקדמות,ושרה לי. את אמא הו אמא חבקיני,חזק בקולי,קולות) ושאלה קצת מוזרה ומשונה איך ללמד את דניאלה שכבר בת ארבע לירוק היא לא,מצליחה,ולא,הצליחה כך,פעם,למרות שאני מראה לה,ומסבירה
11 תגובות
עמוד 1
למה את רוצה שהיא תפסיק להיות שובבה? למה את רוצה לשנות את האופי שלה? הניתוח אמור היה להקל עליה את הדיבור ודלקות למיניהן, לא לשנות את הילדה מהקצה אל הקצה.... אם הדיבור היה משתפר מיידית אחרי הניתוח לא היה צורך בגן שפתי.
אין לי מושג איך ללמד אותה לירוק אבל אני בטוחה שלקלינאית תקשורת או למרפאה בעיסוק בגן יהיו רעיונות ותוכלי להתייעץ איתן על כך.
חושבת כמו ענבר
שיהיה בהצלחה וכמו שענבר כתבה... --------------------------------------------------- "אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."
מסכימה עם לינבר
למה לשנות אותה ????
אבל, שאני רואה ילדים בגילה אן קטנים ממנה או את בת אחותי שבגילה והם מדברים כל כך ברור ויפה ומובנים זה אני מודה צובט כואב שאני אישית לפעמים לא מצליחה להבין מה הבת שלי אומרת ומבקשת שתחזור בשנית או שלישית אתן דוגמא דניאלה התאהבה בתוכנית שטותניק אבל היא מתקשה לומר אז אומרת שלוטניק או שטוזים שפוטים היום כבר למדתי להבין ואני יודעת שבגלל זה היא הולכת לקבל עזרה ואני יודעת שדניאלה מיוחדת ומדהימה ותצליח להשיג את כל היעדים אבל ... הלוואי שהיה קל יותר מה גם שאני בעצם לבד עם הכל לט כל אחת היתה מסוגלת לעבור ארבע ניתוחים עם הילד שלה ולא כל ילד היה יכול ועוד להמשיך לצחוק ולחייך המשפט הכי יפה שדניאלה יום שישי שאה לי אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד המשמעות הכי חזקה
איך אומרים סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות
יהיה בסדר
אני מבינה את הקושי שלך לגבי הדיבור של דניאלה. ואני מרגישה את ההרגשה שנצבט הלב כשלילדים אחרים זה כל כך קל וטבעי ואצלכם זה כרוך בכל כך הרבה עבודה וכאב. אבל בשביל זה אתם הולכים לגן שפתי. זו הדרך הטובה ביותר לעזור לה כרגע. ואת עושה בשבילה המון! ואני רואה שאת משתדלת מכל הכח ורוצה אתת הטוב ביותר עבור הבת שלך. ועם הזמן היא תשתפר גם בדיבור וכולם יבינו אותה. אבל מה לזה וללשנות את האופי שלה? יש לך ילדה פיקחיתת, פעילה, מלאת אנרגיות ושמחת חיים. ללמה את רוצה לשנות זאת? ולמה את חושבת שהיכולת או החוסר יכולת שלה לדבר בצורה ברורה משפיעה איכשהו על האופי שלה? ותאמיני לי כל אמא נורמטיבית (או לפחות הרוב המוחלט) תעבור גם 10 וגם 20 ניתוחים עם הילד לה, אם יש צורך, גם אם הם לגמרי לבד בעולם. וזו תכונה של ילדים שאנחנו איפשהו מאבדים אותה לאורך הדרך - להמשיך לחייך למרות הכל. __________________________________________________________________
ואני תמיד אומרת "פרופורציות " !!!!! יש אנשים לא עלינו שמתמודדים עם דברים כ"כ נוראיים
תודה בנות אני יודעת שכל מה שקורה לנו לא קורה סתם ואני יודעת שכל מה שנראה לאחרים כמובן מאיליו זה לא תמיד נכון דניאלה לא פעם לימדה אותי (כן ילדה בת ארבע לימדה את אמא שלה) שלא משנה אם מישהו אהוב פגע אפשר לסלוח ולהמשיך לאהוב למחוק מה שהיה לצחוק להנות ולהשתולל שהיתה בבית חולים יום למחרת הניתוח סירבו לשחרר אותה והיא היתה בדאון הגיע לחדר ליצן רפואי העלה לה חיוך קטן למחרת ששיחררו אותה היא ישר צחקה והשתוללה כאילו כלום ילדים יודעים להוציא את הטוב מהקשה עדין נותר הקטע של לדעת לירוק זה מקשה בעת ציחצוח שיניים
לגבי היריקה, לדעתי זה גם עניין של זמן... הגדול למד לא מזמן והקטנה שכבר בת 3 וחצי גם עדיין לא מצליחה, היא פשוט שותה את המים