היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאממי שלי, יומולדת שמח!!! אושר עושר בריאות הצלחה וכמובן אהבה! שכל משאלותייך יתגשמוו במהרהה!!! שתזכי בעוד תשעה חודשים מקסימים להחזיק אוצר קטן ומקסים בידיים! מזל טוב!!
16 תגובות
עמוד 1
יומולדת שמח נשמה! שיהייה לך יומולדת מלא אור ואהבה ומלא חדשות טובות!!!
יום הולדת שמח עד 120 שנה שכל משאלותיך יתגשמו
מקסימה המון מזל טוב ליום הולדתך המון אושר באיאות הצלחה אהבה, שיתגשמו כל משאלות ליבך. שכל חייך תדעי שמחה וצחוק שיהיה לך את היום הולדת הכי כיף
מקסימה שלנו מזל-טוב
למה יש עליכן בכלל1?!?! ריגשתם אותי על הבוקר!!
פשוט נסיכות..............!!!!!
היום אנ בת 21 לפי הלועזי..........ו' אלול לפי העברי...אז אומרים שגם לילדת היומהולדת יש סגולות מיוחדות ביום ההולדת אז אני רוצה לברך גם אתכן...
שבע"ה כל משאלות ליבכן יתגשמו לטובה!!!! שתזכו לכל האושר והטוב והתפארת שיש לעולם להציע!!! שבע"ה תדעו רק שמחה ובשורות טובות!!! והשהחודש הזה...שבא עלינו לטובה...חודש הרחמים והסליחות...נזכה לישועה ורחמים מבורא עולם ושכולנו נזכה לחבוק בעוד תשעה חודשים מעכשיו את ה ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
נשמה טובה
שיהיה לך המון המון מזל טוב מאחלת לך את כול האושר והטוב שיש בעולם! תמשיכי לחייך ולהיות מקסימה כמו שאת !!!!! שתזכו בעוד 9 חודשים לבייבי שלך בע״ה!!
יום
מזל טוב מותקקקקקק
מזל טוב בובהההה המון ושר בריאות והגשמת חלומות.... שכל אשר יחפוץ בו ליבך יתממש .... יום הולדת שמח!
מזל טוב מתוקה עד 120 מאחלת לך שהשנה עוד תהיי בהיריון
crazy woman!
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שתמיד תחייכי וכל משאלות ליבך יתגשמו
מזל טוב מאמי עד מאה ועשרים! שכל מה שתחפצי בו יתגשם ,ושעוד השנה תזכי לתינוק קטן חמוד ובריא
בובההההה, מזל טובבבבב!!!! המון שמחת חיים, אהבה וחיוכים!!
מתוקה שלי, המון מזל טוב! שיהיה לך רק טוב בחיים! מאחלת לך בריאות, אריכות ימים, נישואין מאושרים, בית מלא בצחוק של ילדים! והגשמה של כל החלומות!!!!!!!!!!!! פנינה