גודל הזקיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי כרגע מ - US עם תוצאות מוזרות - אני ביום ה-9 למחזור ויש לי זקיק בגודל 15*15 טכנאית שאלה אותי האם יש לי הורמונים גבוהים, את זה אני אדע רק בצהוריים. היא אמרה שגודל כזה זה מוקדם ליום ה-9

אני עם אותה התרופה (פיורגון) ובאותו המינון כמו בחודש שעבר.....

לא מבינה את הגוף שלי!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יכולה לעזור לך אבל....
    אני איזה פעמיים כשעשיתי הפריות עשיתי את המעקב זקיקים אצל טכנאית אצלנו במרפאה ... והיא מצאה אצלי איזה 20 זקיקית בגדלים מסויימים .
    ואחרי יומיים באתי שוב לטכנאית אחרת כי זה לא היה נראה לי ( וגם הייתי צריכה לעשות שוב ) ובכלל היו לי איזה 5 זקיקים בגדלים אחרים .
    אז... יכול להיות שבאמת יש לך זקיק כזה ויכול להיות שהיא כמו הטכנאית שהייתה לי .
    מקווה שהכול יסתדר כמו שצריך .
    בהצלחה
  • באמת מוזר.. אבל יכול להיות שזו רק סטייה של הטכנאית בבדיקה.. תפסרמי את התוצאות של ההורמונים כשהם יגיעו ואז נהיה יותר חכמות..
  • כן, יש כבר תוצאות:
    אסטרדיול- 776
    פרוגסטרון -1.26
  • ההורמונים בסדר ואת עדיין לא ממש קרובה לביוץ.
    רק רציתי לספר לך שבהזרעה השניה שעשיתי הזרקתי אוביטרל ביום ה-11 למחזור כי היו לי 2 זקיקים של 17 ו-18 בבוקר, ובערב הרופא אמר לי להזריק, אז נכון, אנחנו מלאות בהורמונים ולפעמים הזקיקים מתפתחים יותר מהר
  • נקבעה לי הזרעה ליום ראשון...מקווה שבבוקר לא יהיו לי הפתעות ב- US (כי קרה לי גם שזקיקים נעלמו...או פתאום הפסיקו לגדול)
  • את עדיין לא בביץלפי ההורמונים יש עוד קצת זמן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה