לא קשור כ"כ אבל אשמח לעצות : ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלי יש 3 חברים ממש טובים אבל הם (בני 26!!) לא יצאו לדייטים כ"כ, חיים בתוך בועה וחושבים שהאישה תיפול עליהם מהמשמיים ישר לחתונה. הם לא חושבים שהם צריכים לעשות צעדים ולא מבינים למה הוא לא יוצא איתם כל יומיים ולא מדבר איתם כמו פעם.

אפשר להגיד שמבחינת יציאה איתם הם קצת צודקים אבל אנחנו בתקופה לחוצה עכשיו - שנינו צריכים להגיש עבודה של סיום התואר שנדחתה משנה שעברה ולא יוצא לנו להיפגש איתם הרבה. מה גם שהם קבעו לצאת לסרט בטו באב ועם כל הכבוד, אני רוצה להיות עם בעלי בטו באב ולא לבד בבית!

לפני החתונה החבר הכי טוב שלו - מי שהוא לקח איתו בשושו לקנות את הטבעת ממש רב איתו ואמר שהוא כבר לא חבר, שלא מעניין אותו מה קורה איתם, שהוא לא יוצא ובלה בלה בלה - זבל שמגיע בעיקר מבנות אבל לא אצלהם, לצערי! אני ניתקתי קשר עם אותו חבר ומחקתי אותי מהפייס.. ככה שאני לא כ"כ מדברת איתו - מה שמעכיר את האווירה וגורם לי להרגיש תקועה..

יש לו חבר פחות קרוב שהתחתן שבועיים לפנינו - אשתו צריכה ללדת בכל רגע וזה גם משהו שמעכיר את האווירה - כל פעם שאני רואה את השלילה הם אומרים לי נו שירן כבר צריכה ללדת מה איתכם. כאילו שזו הזמנה באיביי!!

אוף - בקיצור, הם קבעו לעשות היום על האש.. אני לא מרגישה הכי בנוח איתם אבל מעדיפה לנסוע איתו לנתניה ולא להישאר בבית ולדאוג שהוא יחזור בלילה ואיך הוא יחזור.
    ממש מתלבטת אם ללכת
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי זה נושא קצת מורכב, קודם כל ולפני הכל אני תמיד בעד שתעשי מה שמרגיש לך נכון ורק לך כי בסופו של דבר זה גם מה שנכון לכולם. דבר שני, אני רואה שאצלנו באופן טבעי יש יותר חיבור עם זוגות נשואים או בקשר זוגי כי מה לעשות זו האנרגיה, עם זאת אני מאד משתדלת לשמר קשרים עם החברים והחברות שלי ושלו אבל אף פעם לא על חשבון הזוגיות ( אנחנו גם קצת יותר מבוגרים 31 ו 38...), לגבי החברים בהריון ששואלים שאלות אני הייתי עונה בעקיצה קטנה שיבינו את מקומם (שזה מחוץ לרחם שלך!) כי עם כל זה שזה מאהבה צריך גם טאקט....אם לבעלך בא ללכת ולא יתבאס שלא תבואי, ולך לא אכפת (אבל באמת לא אכפת) אז שילך ויהנה ואת תעשי לך ערב כיף עם חברה או סרט טוב מקווה שזה עזר
  • אני הייתי הולכת מלבישה עליי פוקר פייס ונהנת !!!! תהיי קלילה ואל תחשבני לאף אחד תראי את זה כבילוי עם בעלך !!!
  • אז מה אני הייתי עושה?
    דופקת שמלה, עקבים, והולכת עם האף גבוה בשמיים
    אל תחשבני
    שיסתכלו שידברו שיסעו קדימה

• עם כל הבאסה וחוסר הרצון הייתי הולכת בכיף. נהנית מהאוכל ושמה קצוץ. הכל כדי שבעלי ירגיש טוב.
    פעם הייתי עושה אחרת ואז הייתי רואה שזה מעכיר את מצב רוחו של בעלי וזה לא עשה לי טוב אז...
    אם היה ומדובר בזוג חברים שמדברים אליך לא יפה או פוגעים בך באופן אישי, זה משהו אחר. אם זה סתם אנשים שלא עשו לך דבר אלא רק לא מוצאים חן בעינייך אז הייתי מבליגה ומתייצבת.
    crazy woman!
  • לכי ותבלי זמן איכות עם בעלך
    ושמי פס על כולם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה