כדורים ליבוש חלב- שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , אני לא מאמינה שאני בסוף ההריון ...
    אני בסידורים אחרונים
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי,
    לדעתי - מקובל, תבקשי, ואמורים לתת לך.
    ואם לא תתן, תזכירי בעדינות שההחלטה אם להיניק היא שלך בלבד, ולא של אף אחד אחר.
    ו-כן, יהיה צורך בכדורים כי הגוף מייצר חלב בלי קשר לניסיון להיניק. כך שגם אם לא תנסי בכלל, עדיין יהיה חלב.

כן... גם אני ממש מרגישה בסוף... יש לי לחצים איומים למטה, הבוקר קיבלתי מטוש לעשות את ה - GBS, ונורא מלחיץ אותי שהוא עכוז.
    חוצמיזה, אתמול אפיתי 2 עוגות, טיגנתי קציצות בכמות לגדוד, הכנתי בורקסים לפריזר, וניקיתי באטרף את השירותים, אבק ושטיפה.

מקננת????????.... אני????????..... לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • הרופאת משפחה שלי חמודה , היא לא מטיפוסים שנכנסות לשחלות
  • אני נורא אשמח לברכה... נראה לי שאני זקוקה לה...
    קוראים לי: שרון בת שושנה.
    באמת מלחיץ אותי שהוא עכוז...

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • שרון
  • בהצלחה לשתיכן...

גלינק'ה
    לכל אחד מאיתנו יש דיבור מיוחד איתו
    לא צריך להיות דתי או לחבוש כיסוי ראש או לשמור שבת כדי שיהיה לך דיבור מיוחד איתו
  • טלטול
  • שרון,
    אני אברך גם בהדלקת נרות שבת ברשותך כמובן..

• אני ביקשתי לפני הלידה השנייה. זה מקובל. לקחתי וזה היה נהדר...
    לא כאב לי וטפטף לי כמו בלידה הראשונה.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • תודה רבה רבה אדווה מאמי, אני מעריכה את זה.
    מבקשת שהעובר יתהפך עוד השבוע, ואם לא יתהפך - שההיפוך יצליח ולא אלך לקיסרי.
    המון תודה.
    גלי - אני מאמינה בדיוק במה שטלטול כתבה. הוא שומע את כולם, וממש לא אכפת לו מי מנסה "לנכס" אותו לעצמו על ידי עזרים חיצוניים למיניהם...
    שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il

• גלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • וואוו אני לא מאמינה שאת אוטוטו יולדת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה