she's sleep walking - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

23 תגובות
עמוד 1
  • אמא... איזה מפחיד, איפה מבררים??
    את חייבת לוודא שהדלתות נעולות באופן שהיא לא תוכל לפתוח אותן בלילה...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!

• בהחלט מפחיד!

וברור שנעול, לבריח היא עדיין לא מגיעה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני יודעת שאסור להעיר, כי זה גורם לבהלה...
    תחזירו אותה למיטה. אבל כדאי לגשת לרופא שלה להתייעצות.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • מוזר

• איזה דלתות את נועלת?

את הדלת שלהם לא, את השירותים לא, את שלנו לא.... מה נשאר לנעול?

את הדלת הראשית ברור שאנחנו נועלים
  • מלחיץ!

• נראה לי שאם זה יקרה שוב נפנה לרופא הילדים

תודה בנות
  • התכוונתי לדלת של הכניסה - נועלת גם עם המנעול מלמעלה כדי שאם הוא יחליט לצאת לטיול לא יוכל.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • כן, ברור!

תמר
    הבלוג שלי

• נשמע שהיא סהרורית, בד"כ לא ממש יש מה לעשות עם זה...

• זה באמת נשמע כמו סהרוריות,אבל לא נראה לי שאמורים להעיר אותה...
    להחזיר אותה בשקט למיטה.
    אחותי הייתה כזו.זה נעלם באיזה שלב

• אנחנו לא מעירים, פשוט מחזירים אותה. אבל בגלל שהיא לא מבינה מה קורה, לוקח לה כמה שניות לחזור

תמר
    הבלוג שלי

• שחר גם כן יש לו מן שינה מוזרה כזו... הוא לא כמו שאת מתארת. אף פעם הוא לא הסתובב בבית אבל הוא יכול להיות ער במיטה עם עיניים פקוחות ויושב ולדבר סיפור שלם. ואז בבת אחת לנחות חזרה על הכרית ולהמשיך לישון. לפעמים הוא גם עומד על המיטה ואז זה קצת מפחיד אותי שלא יפול פתאום על הריצפה. והוא לא זוכר כלום בבוקר ואם תנסי להפריע לו באמצע הוא לא רואה אותך בכלל. הוא גם הרבה מדבר מתוך שינה. ולפעמים גם בוכה מתוך שינה וא"א להעיר אותו וא"א להרגיע. הוא פשוט מפסיק אחרי כמה דקות. לא יודעת אף פעם לא עשיתי עם זה כלום...

• עכשיו שאת מתארת את זה ככה... באמת היו לה הרבה פעמים שהיא התיישבה במיטה ודיברה לעצמה או יבבה ואי אפשר היה באמת לעזור, רק לנסות לשים ראש חזרה על הכרית. אבל עכשיו היא לקחה את זה צעד אחד קדימה...

לגבי הבכי תוך כדי שינה, זה חלומות לדעתי... גם לאח שלי זה קרה פעם אחת כשהיה יחסית גדול ואני זוכרת שאמא שלי ממש נלחצה. הוא צרח ואי אפשר היה להעיר אותו בכלל. ומקרה דומה קרה לי כשעשיתי בייביסטר לשני ילדים בקיץ לפני מיליון שנה. הילד הקטן נרדם על הספה ושתי דקות אחרי שאמא שלו חזרה הוא גם צרח ככה מתוך שינה. אבל אז הייתי כבר מנוסה אחרי אח שלי....
  • שמעתי על התופעה הזו, קוראים לה ביעותי לילה,
    אולי יעזור לכן.

http://www.tipa.co.il/articlePage.asp?articleId=2087
  • הפסקתם עכשיו את השנ"צ?

לגדולה שלנו יש גם ואמרו לנו שזה כשמאוד עייפים מגיעים לשינה מאוד עמוקה ויש תופעות כאלה (למי שיש נטיה לזה)
    בכל אופן כדי להפחית צריך לשמור שתהיה פחות עייפה, אנחנו התחלנו להקפיד על שעת שינה מוקדמת וזה עוזר, בקושי קורים מקרים כאלה.

• חמודה
  • אחיינית שלי הייתה מתהלכת מתוך שינה
    אבל היא בכלל לא הייתה מתעוררת גם כשהיית מדברת איתה

• שחר היה בוכה גם מתוך שינה בתור תינוק. האמת גם לטל ז קרה פעם אחת. בתור תינוקות קטנטנים בני כמה חודשים. היה מתעורר בבכי גדול מאוד! עם אופי כזה של בכי שאחרי כמה פעמים כבר ידענו שזה זה. א"א להעיר א"א להרגיע זה מעין צרחות כאלה של כמה דקות ואז היה שלב של פקיחת עיניים הסתכלות על הסביבה ברגיעה וחזרה לשינה. לטל זה קרה פעם אחת. לשחר זה היה קורה כמה פעמים אבל אחרי כמה פעמים זה פשוט עבר. כשהיו תינוקות הייתי פשוט יושבת איתם על הספה מחזיקה ומלטפת עד שעובר ואז מחזירה למיטה. כשהיה פה פעם פורום יעוץ שינה היא באמת קראה לזה ביעותי לילה ואמרה שאם יחזור על עצמו הרבה ללכת לבדוק אבל לא חזר על עצמו הרבה אז לא הלכתי לבדוק...
    הגיוני שזה חלומות. ושחר לא זוכר כלום בבוקר גם לא מה חלם וקצת קשה בכלל להסביר לו מה זה חלום. אין הפרדה בגיל הזה אני חושבת בין חלום למציאות.

• כן, הפסקנו את השנ"צ... אבל גם הקדמנו את שעת השינה בהתאם. אולי זה באמת מעייפות מרובה....
  • אצלנו זה משפחתי... אבל הכי גרוע זה אחי שפעם מצא את עצמו במקלחת. במשך שנים היינו נועלים את הדלת של הבית והוא לא היה יודע איפה המפתח. וכשהוא היה מגלה בטעות אז היינו צריכים להחליף מקום. היו לא מעט בקרים בהם היינו צריכים לחפש אותו ולמצוא אותו מתחת לאיזה מיטה או באיזה פינה והא כמובן לא זוכר מה קרה. אחרי הצבא זה הלך והתמתן. אין שום סיבה להעיר אותם, אלא להחזיר למיטה ברוגע וכמובן לנעול דלתות.

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה