Natalben - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מאמי,רציתי לדעת אם היו לך איזה שהם תופעות לפניי שגילית?ומתי ביצעת בדיקת הריון?כמה ימים איחור היה לך ?והאם המחזור שלך היה סדיר?
7 תגובות
עמוד 1
  • אומנם לא נטלי אבל אני ישמח לענות ...המחזור שלי היה סדיר בדקתי 4 יום לפני יצא שלילי וביום האיחור בדקתי שוב יצא חיובי ... לי היו כאבי גב תחתון וכאבים כמו של מחזור ורעב פתאומי שתוקף משום מקום ...:-)  
  • ושתדעי שאצל כל אחת זה שונה , מאחר לך כבר?
  • עדיין לא ,אמורה לא לקבל בשבת .פשוט אין שום תופעות שהמחזור קרב ..השדיים רכים מאוד שבד״כ בשלב הזה הם כואבים וקשים ..אין בפרשות חומות ..משהו שמאפיין כל מחזור שלי לפחות 4-5 ימים לפניי ...
  • אצל כל אחת זה משהו אחר, אצל אחת הקאות, אצל אחת רעב, אצל אחת כאבי מחזור או גב , ואצל אחת אין שום תופעות!
    אל תחפשי רמזים, זה יבלבל אותך
    מקווה שבשבת לא תקבלי ל 9 חודשים מדהימים!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אז ככה זה סדיר אצלי אבל עשיתי בדיקות ביוץ והביוץ היה מאוחר, ביום כשהייתי אמורה לקבל היו לי כאבים כאילו אני עוד רגע אקבל אבל זה לא בא, יומיים אחרי זה עשיתי בדיקה
    אבל מי שזוכרת בערך 8 ימים אחרי הביוץ הרגשתי משהו מוזר בבטן אפילו רשמתי לכן שאני מרגישה כאילו יש לי דג קטן בבטן

• כמה ימים יש לך בין מחזור למחזור?ומה זה מאוחר מתי זיהית ביוץ ?
  • מיכלי!!תהיי רגועה מתוקה!!זה יגיע לך!!!בע״ה החודש הזה שלך!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה