איזה כיף בסופשבוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות יקרות, אהובות וממותקות

איזה כיף שהגיע הסופ"ש! אני כבר מחכה לו כל השבוע בקוצר רוח ומתבאסת שהוא נגמר במוצ"ש.

מחר אני הולכת לסדנת אפיית לחמים עם אחותי, על מנת ללמוד לאפות לחם בעצמי לבעלי כשהוא יחזור מהעבודה רעב ורוטן אחרי יום עבודה קשה כמו רעיה טובה ומסורה .

ובשבת אני הולכת לעבוד על הבייבי כל היום!

היום אני ביום השישי למחזור ואתמול צפיתי בהפרשות חשודות דמויות חלמון ביצה. סיפרתי לבעלולון שלי והוא אמר לי שאין סיכוי ואני סתם עובדת עליו כדי לקבל טובות הנאה

בנות, למי בשהלם אז סליחה. אני סתם שמחה מאד מהסופ"ש ואין לי מעצורים.

עכשיו ברגע זה שאני מקלידה אני מרגישה דקירה חוצפנית בשחלה השמאלית וזהו לדעתי האות לתחילת תחרויות האולימפיאדה הביתית....

השתגעתי לגמרי.

שמישהו יעצור אותי מהורמוני הביוץ האלה

crazy woman!
8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח איזה קורעת, שבת את עובדת על זה כל היום? את מצליחה ללכת לעבודה אחר כך בראשון? חחחחחח כיף לשמוע כאלה אנרגיות בפורום, תהני בסדנה, אפייה זה התחביב שלי והדבר שהכי מרגיע אותי (יש מצב שמאז שאנחנו מנסים עלינו כמה קילוגרם....) שיהיה לך סופש קסום ומהנה אני בטוחה שאחרי שהוא יטעם מהלחם הוא יהיה כל כך מאוהב שלתינוק לא תהיה ברירה אלא לבוא
  • ייייוווו אילו אנרגיות!!!!!!!!!!!!!!!!
    תהנו בסופ"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

• וואי, קרייזי, הרגת אותי מצחוק!!!!

תהנווו!!!!
  • חחחחח מצחיקה
    סדנה לאפיית לחם נחמד מאוד
    שיהיה סופש מלא באנרגיות, כיף והמון בהצלחה

• תודה בנותיי מאחלת לכן סופש מהנה כיפי ורגוע ומלא בשורות טובות ישועות ונחמות

crazy woman!
  • חחחחחחחחחחחח קורעתתתת!!!!!תהני תהני תהנייייי!!!

אנחנו בנידה עדיין
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • גם אני... מחכה שזה יסתיים ונוכל לחזור ולהפגש

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חיחחחח
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה