בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה חודשים שאני צופה בכן מהצד ואני חושבת שזה ממש מקסים...לא כתבתי עד עכשיו כי אני יודעת שהנושא שלי נדוש ודיברו עליו כל כך הרבה, אבל בכל זאת. אני פשוט במצב רוח רע מאוד ואחרי בכי מר של אכזבה... מנסים ארבעה חודשים וכלום לא קורה. המחזור שלי סדיר ומעולם לא היו לנו בעיות. החודש פתאום איחר לי בשישה ימים, הייתי בטוחה שזה זה ולכן האכזבה היתה ענקית. כולם אומרים לי שאני בסרטים בלי סיבה אמיתית, וכשארבעה חודשים זה עוד תקין... אבל מצד שני אני לא מפסיקה לשאול את עצמי למה זה מתעכב?? הרי אין לנו בעיות ואנחנו דואגים לעבוד על זה כל כך קשה אני משתדלת לא לדבר על זה עם בעלי יותר מדי כדי לא להכניס אותו לסרט שלי ולגרום לו להיכנס ללחץ אבל אני יודעת שגם הוא כל כך רוצה! מסביבי אני שומעת שכולן נקלטות כעבור חודשיים - שלושה, אז למה אני לא?? אני צעירה, אני בריאה, ואני בלחץ!!! אני ממש עצובה ומקווה שיהיה לכם משהו מעודד לומר לי... מה יהיה??
5 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה

• מצפה ברוכה הבאה, קודם כל אם המילה נדוש הייתה בלקסיקון שלנו אז הפורום הזה לא היה מתקיים. כל אחת והמסע שלה וכל אחת היא עולם ומלואו, גם את. כמו שאת רואה פה בעולם האמיתי לא כל אחת נכנסת להריון תוך חודשיים, גם אני הרגשתי בהתחלה שכולן נכנסות להריון מזה שרק נושפים עליהן, יש כאלה ויש כאלה שלא. אני יודעת שזה כבר מעצבן שאומרים לך - אבל באמת ש 4 חודשים זה בסדר ובאמת שלחץ לא עוזר (לא שאני שונה ממך - אני מאד מבינה). אז יש לך פה מקום לבטא את עצמך ואני והבנות המדהימות פה נעזור ונתמוך ובשאר הזמן נסי להנות, לחיות את חייך, לנצל את הזמן שיש לך ולבעלך לבד כי בקרוב לא תהיו יותר לבד....שיהייה בהצלחה!
  • כבר ענו לך תשובות מאוד מחכימות שאני מאוד מסכימה איתן, לחץ זו הבעייה הכי גדולה בקליטה! (אני יודעת ! )
    מאחלת לך קליטה מהירה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • וואו... אתן באמת מדהימות... תודה רבה לכן על העידוד
  • כמה שהבנות צודקות!!לחץ זה האמצעי מניעה הכי טוב בשוק!!וכמובן אנחנו לא רוצות למנוע....תהיי שלווה מתוקה!!בקרוב זה יגיע...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה