לבנות ההריוניות שרוצות לחסוך מהאיזור המרכז.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש בקטע שאם אפשר לקנות חדש, טוב וזול אז למה לא?! בקיצור לכל מי שעוד לא קנתה בגדים לעובר הקטן..בגדים ראשוניים וכאלה.. אז יש את החנות של דוקטור בייבי עודפים.. היא נמצאת בראשון לציון במתחם ג'י איפה שסינמה סיטי רק קצת יותר בפנים במתחם. יש שם 2 מיטות מפוצצות בבגדים גם של ניו בורן בגדי גוף והחולצות המעטפה האלה ומכנסונים קטנים הכל ב -5 שקל!!!! אני קניתי 35 פריטים ב 175 שקל!!!! והכל חדש דנדש של חברת "כותי" ו"דוקטור בייבי" חוץ מזה שיש שם מלא דברים זולים נוספים, כמו נדנדה שקניתי לגינה ולבית ב100 ש"ח ומגלשה לאחיינית שלי לבריכה ב 80 ש"ח, יש שם גם את הנדנדה הנמוכה ששמים על הרצפה ב100 ש"ח כאשר בחנויות זה מתחיל רק ב 250 שקל. וכמובן שיש שם מזרונים ושידות, וגם מיטות..בקיצור הכל.. ממליצה בחום
11 תגובות
עמוד 1
תודה מאמי אני אלך לבדוק תאמת יש לי הכל אבל בגדים תמיד צריך
ליאורה שווה ביותר יש שם גם צוציקים והדברים ממש יפים. באמת שיש מה למצוא אבל רק לאלא שאוהבים לחפור