היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, עברתי קיסרי חירום לפני 6 ימים כי באתי למיון עם צירים ופתיחה 3 ועוברית (שכבר תינוקת מהממת בשם ניקול) היתה עכוז... מפה כבר תבינו שאני מדברת על תפר של קיסרי: זהו! כמה אפשר לשחק אותה גיבורה!!!!!!!!!! אני הולכת הרבה, כל מי שרואה אותי לא מאמין שעברתי קיסרי, אבל אני כבר לא יכולה: כואאאאאאאאאאאאאאאאב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התפר הזה יא******** שורף לי, צובט לי, דוקר לי!!!!!!!!!!!!! בקצוות צלקת נראת ממש טוב, רואים שעור ממש דבוק אבל באמצע יש מן מרווח קטן וזה אדום קצת... אני מתה מפחד שזה יפתח!!!!!!!!! חמותי קנתה לי שמן סטיטול, מישהי מכירה? כל מי שעברה קיסרי, עד מתי יהיו לי כאבים? איזה כאבים הם נורמלים? שתפו אותי בבקשה!!!!!!!!!!!!!! מאיזה תנוחות עדיף להימנע? שכיבה על הצד זה בסדר? או ישיבה ממושכת? כי כואב לי להניק!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתההההההההההה! זהו, נשברתי
13 תגובות
עמוד 1
לא עברתי קיסרי אבל כמו בכל פצע פתוח כדאי לך מאוד לשים לב שלא מתפתח לך זיהום או משהו! מקווה שהכאבים יעברו לך בקרוב!!!!!!
רותי
היי חמודה, אין לי הרבה מה לומר לך חוץ מלהיות חזקה.... קבלי הרבה הרבה חיבוקים
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
מזל-טוב , הרבה נחת מהנסיכה
מזל טוב!
אין לי מושג לגבי הצלקת והכאבים,אבל אם מרגיש לך לא נכון,כדאי שרופא יסתכל
לא נשמע שזה צריך להיות כזה סבל
אתמול הוציאו לך את התפרים/סיכות? מה אמרו על התפר?
בעיקרון כואב יותר בהנקה, ככה זה, תקחי אופטלגין, תתני בקבוק עוד כמה ימים וזה משתפר משמעותית.
אי אפשר להשוות כאב, אין כאב לפי ק"ג וכו' ולכל אחת יש כח סבל אחר, אם מרגיש לך שזה יותר מידי לכי להבדק.
לי היה יותר קל לשבת על משטחים קשים, לא ספות ששוקעים בהם, גם בישיבה עצמה זה יותר נוח והרבה יותר קל בקימה.
תרגישי טוב! ותעדכני.
לא נשמע טוב. לכי לגניקולוג שלך או אפילו רופא משפחה שיבדוק את זה. זה נשמע חריג. אולי התפתח שם זיהום. חום יש או היה לך? יש כמו הפרשה מהפצע?
בנתיים קחי אקמול אבל אל תזניחי. לכי כבר מחר.
גם הלידה של עידן הייתה קיסרי חירום עד כמה שזכור לי, ביום הרביעי הייתה הקלה משמעותית... ביום של הברית כנראה עמדתי יותר מדי וסבלתי מכאבי תופת אבל אחרי שבועיים כבר בקושי הרגשתי משהו, רק כשהייתי מתאמצת יותר מדי (מה לעשות תינוק צורח אין הרבה ברירות אלא להתהלך איתו 24 שעות) אני זוכרת שזה גם נוראאא גירד לי יהיה בסדר ממי, היום זה סתם פס צר שאני לא מרגישה בכלל...
קודם כל- מזל טוב על הולדת ניקול מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לגבי הקיסרי אין מה להמליץ רק שתרגישי טוב מותק
תודה על הטיפים
וואיייייי לאידעתי שילת מזל טוב מאמי!!!!!! איזה שם מקסים!
למזלי אני לא מבינה בקיסרים ואינשאללה לעולם לא איבן [email protected]