שאלוהים יסלח לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל היום אני שבר כלי רציני

7 תגובות
עמוד 1
  • ואת תסלחי לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהרגת אותי מצחוק ברמות

• מאמי בימים כאלה עזרה זו לא מילה גסה ואת כבר ממש בסוף וזה קשה מאוד להעסיק ילדה קטנה אני בחודש שמיני והבת שלי בת 4 שיודעת להעסיק את עצמה ועדיין יש ימים שאני קורסת ומבקשת מחברה לבוא ולקחת אותה קצת וגם לי יש מצפון אבל היא בטח לא סובלת אז זה בסדר
    אז מאמי זה לא נורא עם תקבלי עזרה
    שולחת לך

• תתנחמי בזה שאת אוטוטו אחרי וב"ה שאת לא נפוחה ממזמן כי יש כאלה מסכנות שמתנפחות ומקבלות את ההריון ממש קשה...
    חוץ מזה אני חושבת שאת לא זורקת את רז ומותר לך לנוח קצת ולתת לה לצאת עם סבתא שלה. זה לא שאת זורקת אותה אצל השכנה ויהיה מה שיהיה...

לגבי השעורה בעין, שימי תמצית תה שהיתה כמה דקות במים חמים... זה אמור להרגיע את הנפיחות ואם יש לך משחת 'סינטומיצין' אז טוב יותר...

בקיצור, תהני מהימים האחרונים של ההריון עד כמה שאפשר (אם אפשר בכלל

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • מסכנונה יש ימים כאלה
  • בובה בימים כאלה קפצי על העזרה הזו
    את לא זורקת אותה חלילה רק קצת נעזרת כי בכל זאת זה קשה, את בהריון, את עייפה וצריכה לנוח קצת..

• סיון

• נופרי, מה נהיה???
    לקבל עזרה ועוד מסבתא זה לאר נקרא "לזרוק" את רזוש..
    יאללה, מחר תשחררי קצת,... תני לחמתך לעזור..
    ו.... בזמנך..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה