היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז התייצבתי היום ב 7 וחצי למעקב, אמרו לי לחזור שוב בראשון, נראה לי שבטח נעשה את ההזרעה באמצע שבוע הבא, בינתיים אני מתרגלת לקום מוקדם בבוקר....
15 תגובות
עמוד 1
כבר אמרתי שהחודש הוא שלך!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
הלוואי פנין, האמת, יש לי תחושה טובה
מאחלת לך המון המון בהצלחה !!
בהצלחה ג׳סיקוש מאחלת לך שהפעם זה יתפוס והזרעון ישחה ישר אל הביצית בלי שום עיכובים
crazy woman!
מתוקיתתת מתרגשת בשבילללךך !!!!יאללה חודש הבא תורי!!(בתקווה) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
ג׳סי!!! בהצלחה!!! מתרגשת איתך!!!
תודה רבה חמודות!! איזה כיף שאתן פה מצפים יקירה את מתחילה הזרעות חודש הבא?
בהצלחה ג'יסי יקרה ,שיהיהו בשורות טובות בקרוב
תודה מרגו, לכולנו (-: שתהיה שבת מעולה
איזה יופי
זה ממש קרוב ... מחזיקה לך מיליון
תודה מורני
ג׳סי בהצלחה מחזיקה לך
תודה נטלי!! נו איך את מרגישה?
גסייי..קודם יש לי צילום רחם..וכנראה שחודש הבא הזרעה..כי החודש הזה כנראה שנפספס את הביוץ...(אני עושה צילום רחם ביום של הביוץ ככה יש לי תחושה....) את לא עשית צילום רחם לפני?? ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
לא, לא ביקשו ממני , אין לי שום בעיה עם ההורמונים או עם המחזור (לא יודעת אם זה קשור) פשוט מצאו בעיה אצל בעלי אז אולי מניחים שזה בטוח מהצד שלו... שיהיה בהצלחה חמודה עם הצילום וההזרעה למרות שעוד נתעדכן עד אז, למה בעצם את עושה הזרעה?