שאלה של מתחילות-בוסטר או כסא בטיחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם השחיפון הגיע בשעה טובה ל-15 ק"ג.
    אני רוצה להעביר אותו לכסא אחר.
    מתלבטת בין בוסטר לכסא בטיחות.

מה יש אצלכן? מה ממליצות?
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו העברנו את אופק דין ביום הולדת 4 (מחר בדיוק שנה
  • אנחנו עדין עם כיסא בטיחות, אמילי הגיעה לגובה המקסימלי שלו בדיוק עכשיו,
    לדעתי נוכל למשוך עוד כחצי שנה ואז נעבור לבוסטר
    בעיקרון זה כיסא עד 36 ק"ג, אבל הייתי מעדיפה להעביר אותה למשהו יותר קומפקטי

• בשעה טובה :-).
    תלוי מה הגובה שלו ואיך הרצועה תהיה לו על הצוואר.
    ממליצה בחום רב לא לגעת בשום פנים ואופן בבוסטרים עם הרצועות הפנימיות! הילדים מחוברים אומנם אבל הכסא לא מתחבר טוב לרכב....
    לנו יש בוסטרים עם גב וזה מאוד נוח לנו.

• גם יותם בבוסטר עם גב
    אבל בכל חנות היום יש מושב של רכב שאליו את מחברת את הכיסא שאת רוצה ומודדת את הילד עליו
    אז ממליצה לך לבדוק בחנות מה מתאים
    [
  • תודה
  • מה שענבר כתבה על בוסטרים עם גב זה יותר ממדויק! אנחנו בזבזנו כסף על בוסטר רצועות וזה כאב לב על כל שקל נוסף. בגדול בוסטר זה לא שאלה של משקל כמו שאלה של גובה. הבוסטר מתאים מרגע שהילד חגור בצורה בטיחותית בו. אבל כל עוד הוא מתאים לכסא בטיחות מבחינת גובה ורצועות של הכסא כסא בטיחות יותר בטיחותי...

• עניתן לי על מלא שאלות...

חשבתי שבוסטר זה רק עם חגורת בטיחות,אז טוב לדעת גם ממה להתרחק (רצועות פנימיות)

באמת צריך לראות מה יהיה מבחינת הגובה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה