היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי מושג....אבל הוא בן חצי שנה.... לעריסה????? הרי או טו טו יעבור למיטת תינוק...לא?
לא זה לאיתן. המיטה שלו עומדת בנויה בחדר אבל אין מצב שאני מעבירה אותו לשם. הילדים יעירו לי אותו לוקח להם זמן להירדם בלילה וגם טל מתעורר הרבה בלילה אני מפחדת שהוא יחליט לילה אחד להכנס למיטה שלו ושלא ימעך אותו בטעות... אז אני רוצה שישן בעריסה. הוא כרגע ישן בעגלה עדיין הוא מסרב להרידם במקום אחר. החלטתי שאני אקנה לו סט מגן ראש והכל אולי זה יעשה לו נעים והוא ירדם שם סוף סוף. האמבטיה של העגלה אמנם גדולה אבל בכ"ז... הילד בן שבעה חודשים...
הוא ישן כל הלילה בעגלה?
כן אבל מעבר לרעש סאמת אני מפחדת כי טל נורא אוהב לישון יחד עם מישהו והוא אוהב את איתן ומסוגל להחליט ב2 בלילה כשהוא מתעורר שהוא עובר למיטה שלו. יש לי עריסה די גדולה השבוע טל ישן בה שנת צהריים
אז מה בקשר למחיר?
אין לי מושג לגבי המחיר, אבל מה שאני עשיתי: השכרתי עריסה מיד שרה, ושמתי את המגן ראש של מיטת התינוקות. אמנם זה קצת ארוך, אבל בשביל כמה חודשים נראה לי מיותר להשקיע כסף על הסט הזה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
עשיתי מה שמילנה אמרה... לי זה נראה סכום גדול בשביל כמה שבועות... אבל אם זה יעשה לך טוב - לכי על זה...
כן זה יעשה לי טוב השאלה שלי היא לגבי המחיר...
גם אם המחיר גבוה - אם זה כרגע יעשה לך טוב - לכי על זה! בעוד שלוש שנים תהיה לכם בת שמהתחלה תישן בעריסה ויהיו לה כלי מיטה של סוויסרה ואמא שלה תרגיש הכי שיקית בעולם
לנועם קניתי סט ב-100, אז נראה שהמחיר הגיוני
המחיר נשמע לי סבבה
המחיר נשמע הגיוני
לפני שהגדול נולד קנינו סט מצעים למיטת התינוק שלו ב....את יושבת טוב?.....750 שקל!!!!!!! ילד ראשון, התלהבות, את יודעת.... מאז הבנתי איך אנשי שיווק מנצלים טוב טוב את החולשות שלנו, האימהות. כשהילדה נולדה לא קנינו שום מצעים, וכך היא ישנה לה כתינוקת עם מצעים בצבעים של בנים....והאמת היא שהיא ישנה טוב גם על תכלת וירוק.... בקיצור ילד שלישי מבחינתי ברור שלא משקיעים במצעים לעריסה, גם לא שקל. לא נראה לי שמצעים ממותגים (סוויסרה זה מותג, יקירתי) יעשו לתינוק בן 7 חודשים את ההבדל...אם הוא ירצה לישון בעגלה הוא יעשה זאת גם אם תקני לו מצעים עשויים כותנה מצרית.
זאת דעתי...
חח גם אנחנו קנינו סט מצעים כשאושר נולד ב 450 ש"ח איזה סתומים היינו! מתלהבים! המחיר שאמרת סביר לחברה הזאת, היא נחשבת טובה במצעים , יש לי שני סטים כאלה והאיכות מעולה
חח גם אנחנו קנינו סט מצעים כשאושר נולד ב 450 ש"ח איזה סתומים היינו! מתלהבים! המחיר שאמרת סביר לחברה הזאת, היא נחשבת טובה במצעים , יש לי שני סטים כאלה והאיכות מעולה וגם אחרי זה תוכלי להשתמש בזה למיטת מעבר, זה מה שאני עושה ( בהנחה שהעריסה קצת גדולה ולא מהפיציות