-
-
ב"ה
מאמי זה ברור שזה קשה!!
הכי טבעי בעולם ...
קבלי מלא
-
בא לי לבכות יחד איתך....
אני אמורה לחזור לעבודה באוקטובר..
וכבר מצאתי לתהילה פעוטון אני רושמת את זה
ועוד שניה מתעלפתתתתתתת
אך אני יכולה להשאיר אותה שם ;( בלעדיי
בעלי לוקח אותה לסיבוב אני עושה לו 50 טלפונים
וואי כמה שזה קשה
-
ממוש אני ממש מבינה אותך ,זה כל כך קשה לעזוב את הנסיכה במעון שאין צומת לב אישית לכל אחד.....
-
---------------------------------------------------
"אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה
קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא
נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם
ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם
חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך
יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך
שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."
-
אפשר לבכות איתך???
החלטתי לא להכניס השנה את נהוראי
אני לא מסוגלת אמא
-
-
-
-
מאמי זה קשה . אבל תיהיי חזקה.
את הרי יודעת שהיא תפרח שם ויהיה לה כיף.
כמה ימים של הסתגלות והכל יהיה בסדר!
תמיד תחשבי על מה שאת מאמינה - שבגיל שנה צריך חברה - זה הכל בשבילה ולמענה ....
להירשם למעון - זה צעד מעולה - במיוחד בגיל שנה ..... הם צריכים את החברה שלהם בגיל שלהם .
הם צריכים גם ללמוד סבלנות ולהמתין ולהתאפק ... אין ברירה אחרת.
וכשהם בבית עם אמא לא תמיד יש את החינוך הזה לסבלנות ולגבולות.
שולחת לך חיבוקים ונשיקות.
עידוד וחיזוק
U can do it
-
בע"ה היא תסתגל לך מהר מהר!! מחזיקה המוון אצבעות
-
סיוני, הכל יהיה בסדר
-
קודם כל, אני בטוחה שתעברי את זה כמו גדולה כי כבר עשית את זה פעם אחת
-
תני לי להרגיע אותך קצת..אני הייתי מטפלת במעון במשך 4 שנים למרות שהייתי מטפלת באמונה וראיתי מעונות אחרים ולא התלהבתי כמו שהתלהבתי מאמונה המסירות שם של המטפלות זה משהו שונה לגמרי!! אני יודעת שזה נשמע ונראה אחרת אבל אני אישית כשהייתי מטפלת הייתי מתנהגת לילדים כמו שהייתי רוצה שיתנהגו עם הילדים שלי כי ידעתי מה כל אמא ואמא מרגישה אפילו שהייתי צעירה וכך כמעט כל המטפלות שהייתי איתך ברור שתמיד יש תמטפלות המחפפות ואלה שלא שמות לב לילדים והם באו לעבוד להרוויח כסף וזהו
אבל רק שתדעי לך שכל העבודה היא להתחבר לילדים ולראות איך את מחוברת איתם ואצלנו אישית הייתה באה איזה אישה מאיזה משרד שחכתי והיתי בודקת כל מטפלת איך היא מחוברת עם הילדים מהצד והיו כמה בנות שפיטרו אותן כי ראו שהם לא מתאימות לעבוד עם ילדים
אז תהיי רגועה נשמה כי הבת שלך תלמד להסתדר זה חלד מהגדילה שלה להיות רחוקה מהמשפחה לכמה שעות ולהיות במקום עם ילדים כמוהה ולהתרגל שלא מקבלים ישר את מה שרוצים וצריך להמתין וכו' ששאלתי מלא נשים ששמו תילדים שלהם במעון מה היתרונות הן אמרו לי שהילד התחזק השתנה נהיה בוגר יותר..בכל מקום יש יתרונות וחסרונות אין מה לעשות אבל במעון אני חושבת שיש יותר יתרונות לילד..שיהיה בהצלחה
-
מעין - בתור אחראית כיתה בתינוקיה -
-
אוי בובה...
זה לא פשוט בכלל....
אבל זה צעד שחייבים לעשות ועוד תחילת תקופה שחייבים לעבור למען נועם וההתפתחות שלה....
-
אויש כמה שאני מבינה אותך
כשהכנסתי את רז לפעוטון הרגשתי האמא הכי רעה בעולם!
וכל הקטע שבתוך תוכי ידעתי שזה הכי טוב עבורה.. אבל עדיין, פתאום מהחממה של הבית, מכל היחס- פתאום היא לבד, מנסה לשרוד ולקבל תשומת לב בין רבים.
אני רוצה להגיד לך שלמרות כל המחלות (ואת בטח יודעת כמה רז חולה..) וכל הקונצים, בסופו של דבר זה הכי טוב עבורה!!!!
בגן הקודם שרז היתה בו היו מטפלת וגננת על 5 ילדים.. והופ העברתי אותה לגן שיש בו 2 מטפלות וגננת על 21 ילדים (וזה במקרה הטוב) ורז חולה על הגן...
נכון היא לא מקבלת כל היום פוצ'י מוצ'י אבל אני בטוחה שהיא מקבלת את האהבה שלה
-
-
חח אני עבדתי הרוב בתינוקיה אבל בגדולים השתגעתי!!הם ממש נהיים חסרי שליטה וזה קשה כשיש לך 20 ילדים וכולם בגיל שנתיים בלאגניסטים ואז הם באים הביתה אחרי יום עמוס מותשים ומתנהגים יפה אבל האימהות לא יודעות מה המטפלות עברו במעון D: