היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות - לא הייתי פה ה-מ-ו-ן זמן עקבתי מרחוק אבל לא ממש יכולתי להגיב. הייתי בהכשרת מורים להוראה בתנאי פנימיה 5 שבועות!! למעט שבתות וערב אחד בשבוע - לא ראיתי את הילדים ואת בעלי כל הזמן הזה...
22 תגובות
עמוד 1
וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
5 שבועות בחופש הגדול?????????? וואו!@ איזו הערכות ונכונות צריך מכל בני המשפחה! כל הכבוד להם! את מקבלת כתה ב27/8? ממש חופשה מהחיים! למרות שבטח היה עמוס ומלא לחצים. אפילו בשבתות אי אפשר היה להפגש? איך היה המפגש עם הילדים? ואיך אביתר קיבל אותך?
ברוכה השבה לעולם
5 שבועות אכן - בחופש הגדול - זה היה או זה או אשפוז במוסד פסיכיאטרי...
כן, כן, בעיות שלי בהבנת הנקרא
ברוכה השבה כל הכבוד לבעלול ולמשפחה.איזו תמיכה ופירגון
ואביתר-מלך 3 שיניים ביחד...רחמנות
5 שבועות בתנאי פנימייה?????????????????
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
היי מאמוששששששש!! באמת היית חסרה כאן עברו עליי ימים זוועתיים בלשון המעטה, בקושי הייתי פה גם בעצמי [email protected]
img] פייס: ortal_hori
ואווו חמישה שבועות בתנאי פנימייה נשמע קשה !!!כל הכבוד לבעל ולמשפחה צריך תמיכה מלאה בשביל לעבור 5 שבועות לבד העיקר שעברתם את.זה איפה את לומדת? ] ]
חיכיתי להודעה ממך , נשמתי
גלוש,
איזו התרגשות!! את כבר ממש בסוף!! איך את שורדת את החופש?? תהיי לי בריאה- אם עברת את זה - תעברי הכל בחיים...
שלום לך וואו 5 שבועות בעלי היה קופץ מהחלון [8D. אני עקפתי את כולן בלי לאותת ילדתי בשבוע 35+2 לפני יותר משבועיים נסיך בשם עתי
ואווווו כל הכבוד
מותק התגעגעתי אליך . מקווה שנצליח להיפגש השבוע .
שמחה שחזרץ אלינו .
שלום לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
התקשרתי אליךך פעם או פעמיים אבל ענה המשיבון הסלולרי... ולא השארתי הודעה...רציתי לדעת מ שלומך
שלום שלום
וואוו כל הכבוד לתמיכה וכל הכבוד לך שהחזקת מעמד 5 שבועות שכאלה
איזה יופי לשמוע ממך
תודה בנות
עוד לא סגורה על עצמי אבל זה הכיוון.... יפה שאת כבר מתחילה אוטוטו!!!!!!!!! שיהיה המון המון המון בהצלחה