אני לא מבינה....! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה מאיה כל שעה וחצי רוצה לינוק????
    יש חלב, היא בולעת עושה קקי...
    אז למה היא רוצה לאכול בתדירות כזאת?

9 תגובות
עמוד 1
  • כי זה טעים
  • את חושבת שהיא אוכלת טוב בכל האכלה?
    גרעפס בין ציץ לציץ?
    מציעה לה את השני בכלל?

קפיצת גדילה זה מוקדם מידי לא?

• האמת שיש לא מעט קפיצות גדילה...
    קפיצות גדילה מתרחשות בערך בגיל עשרה ימים, שלושה שבועות, שישה שבועות, שלושה חודשים ושישה חודשים...
  • אז הנה אירה זה מתאים .
    היא בקפיצת גדילה

תני לה תני לה תני לה

• זה בעיה אני באמת לא עטדעת כמה היא אוכלת, אבל זורם כל כך מהר שהיא לא מספיקה לבלוע555
    לפעמים מציעה אבל רוב הפעמים אחקי 10-12 דק היא נרדמת ואז יכולה להתעורר עוד הפעם אחרי חצי שעה מחפשת
    ואני נותנת וככה זה בלי סוף....
    יש גמה פעמים ביום שהיא ישנה 3 שעות אבל זה לא קורה הרבה...

ומאיזה גיל מתחילים הגזים?

• גזים עד כמה שזכור לי לקראת חודש..
  • אוי, זה מזכיר לי את נתנאל... הוא היה "עצלן" כזה בהאכלה: היה אוכל קצת ונרדם אבל מה נרדם! אין מצב להעיר אותו, לא גירודיים, לא ליטופים, לא החלפת חיטול. אז מן הסתם היה מתעורר תוך שעה עוד הפעם רעב וסיפור היה חוזר על עצמו. מקווה בשבילך שמאיה לא כזאת ואצלה זה זמנית, כי אני השתגעתי מהנקות הלא פוסקות האלה....
  • למה לא?

• מיטל אני מודה שזה אכן מעייף.. היא רק נרדמת ושוב פעם אותו סיפור..
    ויש לי גם את נועה שמבקשת יחס אז אפשר להיתחרפן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה