שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אחותי כבר בטיפולים שנתיים ויש כרגע התפתחות ואני צריכה את עזרתכם.
    ביום ראשון שעבר החזירו לה שני עוברים, וביום חמישי החזירו עובר נוסף, הגידול שלהם החל בחמישי שלפני.
    וביום ראשון האחרון החל דימום חלש בעיקר בגוונים חום וורוד, ומיום שלישי בעבר החל דימום רציני לסירוגין שנמשך עד היום.
    אציין שמעולם לא הקדים לי ומעולם לא חוויתי דימוים בימים שלפני.
    בבדיקת דם שהיא עשתה ביום ראשון נראה כי ההורמון עלה וביקשו ממנה להמתין.
    היום היא עשתה בדיקת דם ובתוצאה היה כתוב שנראה שיש עובר, או שנפל עובר, כלומר שהיה עובר בכל מקרה אך לא יודעים אם הדימום גרם להפלה של אחד מהם או כמה וכרגע עליה לקחת אינדומטריל 4 לעומת 2 שלקחה קודם
    מה אתן חושבות?

keren
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שאחד או שניים מהעוברים נפלו אך זה לא אומר שאין הריון,למרות הדימומים..
    אין יותר מדי השערות בנוגע לעניין הזה היא חייבת לחכות לא"ס כדי לדעת בוודאות..
    מאחלת לה המון בהצלחה !!
  • מסכימה עם זוהר.... לי היו דימומים עד שבוע 8 וכל השלושה נקלטו!!!

שתחכה לא״ס ובע״ה שיהיו בשורות טובות...
  • אין מה לעשות, כמו שהבנות כבר אמרו, היא חייבת להמתין כמה ימים, כרגע אי אפשר לדעת שום דבר בוודאות, כמה נפלו, כמה נשארו...סבלנות ונקווה לטוב
  • אחרי התגובות - בהצלחה - תעדכני
  • היי בנות תודה על התמיכה, היא הייתה היום במיון לאחר שקיבלה כאבים עזים בצד ויצא שלילי :(

keren
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה