היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי שיר מה איתך ?? הרבה זמן לא יצא לי להיכנס אבל עוד יומיים אני הולכת לעבור דיקור מי שפיר ושנכנסתי לאתר ראיתי שגם את עשית. אשמח שתספרי לי קצת איך היה ועקב מה החלטת לעשות ואם זה כאב ? ואם צריך באמת מנוחה 3 ימים? וכו. דרך עגב אני צריכה לעשות עקב תוצאה של 1: 210 בבדיקת חלבון עוברי. מקווה שהכול יעבור טוב ומחזיקה לי ולך שיהיו תוצאות טובות
אכן עשיתי דיקור מי שפיר השבוע, הבדיקה פשוטה מאוד ולא כל כך כואבת אם הזרקת הורמונים זה בערך אותה תחושה, דקירה קטנה, כמה שניות המחט בפנים שואבים שתי מבחנות של מי השפיר וזהו...
חשוב לנוח 3 ימים, לא לקיים יחסי מי 4-5 ימיםן, לא להרים כבד בקיצור לא להתאמץ, פשוט תנוחי. חשוב מאוד שתשימי לב לתופעות מסויימות שאם הן קורות תפני למיון בהקדם, התופעות הן: חום, התכווציות חזקות בבטן התחתונה, דימום מהנרתיק.
באיזה שבוע את? בן או בת?
אצלי אגב, החלבון העוברי יחד עם השקיפות העורפית יצא 1:20,000 שזה מצויין, הבעיה הייתה שבסקירה השנייה התגלו בצקות בכפות רגליו של העובר מה ששם אותי בסיכון של 1:100 לכן אני עשיתי את הדיקור.
אין לך מה לדאוג, הכל יהיה בסדר... הסיכויים נמוכים מאוד שמשהו לא בסדר יתגלה אצל העובר
המון בהצלחה מתוקה, תעדכני, הבדיקה באמת שטויות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
הי שיר איזה כיף לשמוע . אני כבר ממש נלחצתי מהבדיקה אני עכשיו בשבוע 19+5 ויש לי בת. מקווה שיעבור בקלות ושהתוצאות יהיו טובות. אמרו לך כמה זמן לוקח לתוצאות להגיע?
הי שיר הייתי חייבת לרשום לך שממש צדקת הבדיקה הייתה ממש פשוטה וממש לא נורא דקירה קטנה וזהו וגם זכיתי לשלושה ימי מנוחה . והיום קיבלתי את התוצאות והם יצאו טובות והכול תקין מקווה שגם אצלך הכול בסדר
יופי שושןן!! שמחה לשמוע שהכל יצא תקין ב"ה!!!
קיבלת את התשובות ממש מהר... אני עדיין מחכה לחלקן...
איזה יופי שיש לך בת!!! מאחלת לך שההריון יעבור מהר, תקין וקל נשיקות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."