ידיים!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,
    כמו שכתבתי שהודעה הקודמת על מנשא - הילדה-לא-רוצה-לרדת-לי-מהידיים!!!! פעם ראשונה שזה קורה לי... ברגע שאני משכיבה אותה, גם אחרי האוכל, אני חוטפת צרחות עד לצלצולים באוזניים...
    מסכנה שלי, מה עובר עליה?
    בגלל זה נושא המנשא קוסם לי מתמיד כרגע....
    אוף כל הענין של אוכל הסתבך לנו - לא ברור לי בכלל מתי היא רעבה וומה עובר עליה אם היא לא...

איך נישן הלילה תגידו?

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
3 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שיהיה לילה רגוע

בת כמה הקטנה?

היא מוציאה אויר אחרי האוכל? אולי מציק לה?
  • לדעתי היא פשוט רוצה להרגיש אותך, את חום גופך, היא ממש קטנה, פיצית, היא רגילה לשמוע את פעימות לבך עוד מהבטן וזה מה שהיא מחפשת עכשיו, להיות קרובה אליך, להרגיש את ריח שלך. ועל הדרך זה גם יכול לעזור בכאבי בטן. בהצלחה
  • דנו'ש תתני לה מאמי ידיים זה טוב בגיל הזה זה גם יקרב ביניכן וגם יענה על הרוב המוחץ של הצרכים שלה..
    אל תקשיבי לכל אלה שיגידו לך "תזהרי היא תתרגל לידיים.."
    בגיל הזה לא מתרגלים לידיים בגיל הזה ידיים זה צורך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה