היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי עגלה והטיולון מאוד רחב והוא גם לא יורד ל 180 אלא זה כמו ישיבה כזה עכשיו שאני שמה אותה היא ממש נבלעת בטיולון והאמבטיה כבר לא מתאימה לה אז מה אני יכולה לעשות, חשבתי אולי לשים כרית בטיולון שעליה היא תשכב למישהי יש רעיונות
6 תגובות
עמוד 1
לא יודעת מה לייעץ לך... קראתי עכשיו על העגלה וכתוב שזוית השכיבה המקסימלית היא 150... זה באמת קצת מדי, צריך שתהיה לפחות 165-170 אם לא 180.... לגבי להוסיף כרית אני לא יודעת, צריך לוודא בראש ובראשונה שיש תמיכה טובה לעמוד השדרה שלה...
יש לי עגלה כזאת
באמת יש את המזרן המיוחד הזה שהוא עוד תוספת לעגלה אבל אני לא בטוחה שזה מה שיגרום לזה לשכב... זה כדי להצר את המקןם ולעשות אותו יותר קטן....
רגע נופרוש יש לך את העגלה??? מסכנה הקטנה שלי רוצה לראות עולם אבל תקועה באמבטיה הזאת השאלה אם טיולון הוא מספיק תומך כי היא רק בת חצי שנה
לי יש את ה3TEC של אותה חברה..וגם אצלי לא שכיבה מלאה. העברתי את אוולין לטיולון במצב שכיבה בגיל 4 חודשים. גם ראתה עולם וגם לא ישיבה. כמו לשבת בטרמפולינה.