היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שתי מילים לומר לכן בנות יקרות שכל הזמן מדברות על הסדרה - לכו לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחלנו לראות..... להבדיל מרוב הסדרות המוכרות לנו היטב היא בלתי ניתנת להרדמות מולה! נשארתי ערה עד כמעט חמש (שעת היקיצה הטבעית שלי בד"כ) אני רק בעונה השנייה, וד"ר שפרד עדיין לא איתה, וכאבי הלב והגוף שלה מציפים אותי...... נכון שהם יהיו ביחד ויחיו יחד באשר ועושר עד עצם היום הזה???? נכון? פשוט זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!