אני מגזימה??.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת.. כבר אצל כמה חברות הייתי שיש להן ילדים בגיל ליעד ואצל כולן אותו סיפור חוזר על עצמו:
    הילד שלהן בחוץ בגינה, בשיייאאא החום , יושב או עומד או עושה משהו, מזיע מוות וזה..
    ואני הרגלתי את התינוק שלי שלא יוצאים ביום החוצה בחום ונמצאים כל היום בבית עם המזגן..
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא לקוחת לגינה בשעות אחה"צ כשכל כך חם, ובכלל, בחודשי הקיץ הלוהטים אני לא מוציאה אותו לגינה - זה ממש עינוי מבחינתי.

אנחנו כן הולכים לחברים, לג'ימבורי, להפופעות וכו'.

עוד מעט יהיה יותר נעים ותיפתח עונת הגינות

• לא מגזימה בכלל.. כי את כן מוציאה אותו בשעןת שהן יותר נעימות ועדיים לא קר וכן מזיעים אפילו ב 6-7..

העיקר שהוא יוצא וחווה את החול והדשא ו מתקנים והרעש מסביב

מה שכן אם למשל יש מקום ממוזג לידך אז את יכולה קצת ללכת בשמש טיפה ולהגיע לממוזג שכן יחווה את השמש .... אם זה מה שאת רוצה כמובן

• בשיא החום מן הסתם שלא מוציאים ילד החוצה... גם לא יהיה לו כיף לשחק בחוץ כשחם מדי
    אבל כל עוד מדובר בלצאת בבוקר עד 10:00 או אחה"צ אחרי 17:00 ולהיות בעיקר בצל - אין סיבה שלא לצאת...
    אפילו אם מזיעים - עם הלחות בחודשי הקיץ אי אפשר לברוח מלהזיע לצערי
  • אצלינו בגני שעשועים אין אף אחד בין 10:00-17:00- בידיוק השעות שיוליה כתבה.
    אפילו אנחנו באים ב17:00 בשביל לשחק עם חברל'ך, אין עדיין אף אחד.
    כולם באים לקראת 6 .
  • תודה בנות..כיף שאני לא לבד
  • את ממש לא מגזימה מאמוש
    גם אני משתדלת לא להוציא אותה בחום...

• כן מאמי החלפתי כינוי
    רציתי את השם של ליעדי אצלי בכינוי
  • אהבתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה