בוקר טוב ושבוע טוב לכל הליידיז שלקחו את הזמן לכתוב לי כמה מילים,
קראתי את כולכן...קודם כל לא נעלבתי מאף אחת מכן, כל אחת ענתה מה שנראה לה הטוב ביותר עבור המצב אבל...יש גם מציאות.
ישנתי על כל הדברים וחשבתי...
דבר ראשון אני לא בת יענה, עובדה שאני כותבת על הבעיה, זה ההתחלה של התמודדות,
אני מודעת יהטב לבעיה -זה לא עושה אותה קלה יותר.
אני לא יכולה לעזוב לחו"ל , יש לי ילדה בת 13 שנולדה כאן, שלומדת כאן ויש לה כמובן אבא כאן,(שלא יתן לי להוציא אותה מהמדינה!)
זה לא כזה פשוט לקחת ילד לחוץ לארץ!!
אין לה שפה ,אין לה תרבות,זה לא המדינה שלה שם ואין סיבה שאעקור אותה מהמקום שלה בגללי,וחוץ מזה הגעתי לישראל ללא קשר עם אף אחד,מתוך ציונות בלבד,אני לא מתכוונת לוותר על העקרונות ומתרות שלי עבור א.ף א.ח.ד!!
לנסוע לחו"ל אינה אופציה בלי קשר שהמשפחה לא בדיוק מתעניינת גם אם אני אגיד שאין לי לאן ללכת...אז!כדאי אני לבד.
דבר נוסף,לקום וללכת, זה תהליך, לא יודעת כמה מכן עברתן גירושין (עבורי זה יהיה פעם שניה)אני יכולה להגיד שזה לא ביום אחד,צריך לחשוב טוב טוב לפני שעושים את זה ואיך,
בעיקר עבורי שזה פעם השניה וזה לא בדיוק משהו שאני מתגאה בו וציפיתי לו כשהתחתנתי שוב אחרי 7 שנים שהייתי גרושה ולבד כי חיכיתי לאחד....
זה אולי אומר עלי שאני פשוט לא יודעת לבחור את האנשים הנכונים, או שאני פשוט לא יודעת לזהות בן אדם שמסתתר אחרי מסכה...זה לא משנה כלום-זה המצב שלי כרגע וזהו.
יש לי כמה אופציות לפניי, אני אשתף אתכן:
דבר ראשון, החלטתי לשמור על ההריון, אני יודעת מהבת שלי הגדולה שאין אהבה גדולה מאהבה של אימא לילדיה וההפך, ועל זה אני לא מוכנה לוותר,גם זה יהיה האבא.
אלחם כמה שצריך לגדל את הילד הזה שחיכיתי לו שנים.
האופציה הראשונה, היא לחכות עד הלידה זה לא מעט זמן אך זה לחכות כאן, ללדת, להתחזק ואז לצאת אל העולם.
אני לא מחפשת לתת לו צנסים, אני רק אומרת שלצאת עכשיו לבחוץ, בלי בית,בלי כסף,בלי משפחה וחברים ובטן...זה לא הדבר החכם לעשות.
דבר הנוסף, זה כן לתת לו צנס, לא לדבר איתו תקופה וכשהוא ישבר כי זה יקח זמן אבל בסוף הוא ישבר, להגיד לו שאני נשארת רק בתנאי ללכת לטיפול מיידי.
אולי עובר עליו גם משהו, משבר,תקופה-אני לא מחפשת תרוצים ולעקל עליו,
אני רק יודעת שבהתחלה הוא לא ככה,וזה נכון שלקנות בית(עם כל הלחץ) להכנס להריון ולנהל עסק הכל ביחד זה לא הדבר הקל ביותר....גם שאני לא בדיוק המלאך הטוב גם...יש לי גם חיסכונות, קריזות, תגובות מוזרות...אני לא רוצה לקחת את האשמה, אני כם בחורה סבבה לגמרי.
בטח בלבלתי לכן את המוח, אבל זה עושה לי טוב, לדעת שאני קמה בבוקר ויש לי עם מי לדבר בעיקר שהחלטתי לא ללכת לעסק יותר ולכן לא תהיי לי תעסוקה בקרוב...זה הולך להיות קשה כי תמיד אהבתי לקום מוקדם בבוקר להתלבש יפה ולצאת אל עולם העבודה ואנשים...
ההריון הזה חשוב לי מאוד, היו 2 הפלות, 1 לאחרונה ו1 שנה שעברה ושניהם עשו לי נזק נפשי ורגשי גדול, לחזוב שכבר היה צריך להיות אחת קטנה או אחד קטן שיחייך בבוקר, ועבור זה,אחיה ואלחם גם לבד אם צריך.
אני מאחלת לכולכן שבוע טוב, תסלחו לי את הרגישות יתר, אני גם מאד רגישה בגלל ההורמונים וגם כי אני אדם רגיש בלי קשר