היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שבועיים מאוד אינטנסיביים עם הנסיכה המושלמת שלי בעלול לקח אותה היום לשלוש וחצי שעות בדיוק..
נהרסתי מגעגוע, כ"כ חיכיתי שהם יחזרו
והם חזרו
והיא רדומה
12 תגובות
עמוד 1
נספר לך משהוא... כשהתחילו אצלי הצירים וחשבתי זהו נראה לי אני חוזרת לבית רק אחרי שאלד... נכנסתי לחדר של נועה סידרתי אותו כמו שצריך והתחלתי לבכות
חחחחח יפה שלי.... המילה הורמונים מוכרת לך????? וזה חוץ מהעובדה שאת אמא מהממת
[היייי!את לא דפוקה!בגכל לא!! יש לך רגשות וזה יפה כל כך! מותר לך לבכות אם כך את מרגישה, אין משהו יותר יפה מאהבה של אימא!! תני ללב לדבר, גם אם זה כרגע דרך דמעות...
את ממש לא דפוקה! את אוהבת כל כך את הבת שלך.. ואת גם קצת הורמונלית
זה הורמונים
אני לא חושבת שאני מכירה עוד אמא כמוך... כולל אני עצמי.
כמה כוח, סבלנות....
אני לפעמים רק מחפשת את הדקות האלה לנוח...
אוהבת אותך.. וזה באמת הרוב הורמונים
חיים שלי..... את?? דפוקה?? לא מסתדר לי בכלל!!! זה שילוב של הורמונים רגשי אשמה (מובנים אך מיותרים) וגעגוע......
אוהבת אותך נשמה שלי
תודה על העידוד בנות
בהמשך להודעה שלי לגבי החום שהולך בחוץ ואת עוד בהריון וכל יום בגינה....
שאפו!!
הגבתי לך גם להודעה .... תמר פשוט מחדירה בי אנרגיות מטורפות