תמיכת אוטרוגסטאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    יש לי ילד בן 3 ולאחר מכן 3 הפלות רצופת (הפלה ראשונה נצפה דופק בשבוע 6 ובשבוע 7 לא היה, הפלה שניה שק הריון ריק, הפלה שלישית הריון כימי)
    בירורי קרישה כוללים תקינים.
    עכשיו אני בהריון שבוע 12+5 , אני מקבלת מתחילת ההריון תמיכת של פרוגסטרון וגינאלי. היה לי מספר דימומים קלים במהלך ההריון
    הדימום האחרון היה לפני שבוע דימום אדום לא יודעים ממה זה נובע, ייתכן שהדימום מהשיליה בשל התאמצות קלה שביצעתי. אבל חוץ מיזה הכל תקין בהריון שקיפות עורפית תקינה.
    את התמיכה הפסקתי בשבוע 10 , אך בעקבות הדימום הרופא אמר לי שאני יכולה לקחת את התמיכה של האוטרוגסטאן עוד 10 ימים,כלומר משבוע 12+4 לקחת עוד 10 ימים, לפי מה שקראתי באנטרנט לוקחים עד שבוע 12 ומעבר לקח זה עלול ליצור בעיה במין העובר אם זה נקבה או גם לזכר.
    האם השימוש הוא בטוח גם אחרי שבוע 12? מה זה בעצם עושה הכדור הזה?
    אני מפחדת שזה עלול להזיק לעובר
    האם עדיין יש סיכוי להפלה בגלל הדימום?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה לא מזיק לעובר, מטרתו היא להוסיף תמיכה של פרוגסטרון בהיון המתפתח בנוסף על הפרוגסטרון שהשלייה מספקת. הסיכוי להפלה בשבוע 14, לאחר שנצפה דופק, הוא מאוד מאוד נמוך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה