אנסטסיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?מה עם הצלקת של הניתוח?
    אני מתחברת מהאייפון ולא מצליחה ליקרוא את כל מה שכתבת כי זה תופס לי יותר מגודל מסך
    אבל הצלחתי להבין שיש לך בעיה עם הצלקת,
    אני חודשיים לאחר ניתוח,
    הייתה לי נפיחות מעל הצלקת והרגשתי שיש לי נוזלים שם
    הורדתי את הסיכות יום ליפני הברית ושעתיים אחרי התפוצצה לי הצלקת, ממש ניפתחה ונשפכו משם מלא נוזלים, וככה כל יום זה התמלא והתפוצץ זה ממש כאב,
    רוב הצלקת ניסגרה אבל היה איזור פתוח שבו היו יוצאים הנוזלים והוא האחרון שהגליד
    כמובן שהלכתי להיבדק כמה פעמים, קיבלתי פולידין נוזלי והייתי עושה איתו שטיפות שלא יזדהם האיזור, לאחר כ3 שבועות כבר האיזור הפסיק להפריש ולאט לאט ניסגר,
    הצלקת שלי עדיין לא בהירה ויפה, היא נורא עבה ועדיין כואבת ויש תחושה רדומה מעליה
    הכי חשוב שתיגשי לרופא ולעשות חיטוי לאיזור הפתוח, תעדכני
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה