מה עושים בחום הזה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה רגשות אשם נוראיים שאמילי רוב הזמן סגורה בין 4 קירות.

בגן הם לא יוצאים איתם החוצה למרות שיש חצר, ואני מבינה אותם, החום בלתי נסבל.
    מצד שני גם בערב חם מאוד וגם אמילי הולכת לישון ב8 אז עד שכבר מחשיך ונהיה פחות חם, מגיע זמן לישון.

בסופ'ש אי אפשר להיות בבריכה או בים כי אין ס'מ פנוי, אז מה זה משאיר לנו?
    זה כ'כ חשוב לחוות דשא, חול ומרקמים בגיל של אמילי אבל אני לא מצליחה למצוא את הזמן ואת מזג האויר המתאים לזה.

גם אצלכן זה ככה? מה נשאר?לחכות עוד חודש שיהיה פחות חם?
    ואז יתחיל החורף ויהיה אותו סיפור??
    ד'א, אני כל הזמן פה וכל הזמן קוראת ומתפעלת כל פעם מחדש מהאמהות שעובדות כל היום או עסוקות עם הילדים ויש להן זמן וכוח לכתוב ולהגיב...אני רוב הזמן גמורההה מעייפות אבל אני פה איתכן
14 תגובות
עמוד 1
  • כל כך נכון ואני כל מבינה ומזדהה איתך..
    כל היום חום אימים..אם יוצאים זה למקום סגור אבל כבר נמאס מהקניונים

• שני, אבל אז יבוא חורף.....
  • מאמי כמה אני מבינה אותך.. אי אפשר עם החום הזה
  • אז יוצאים אחרי 5.גם אנחנו ישנים כבר ב8. ומזיעים מה לעשות. אבל מזיעים פחות מאשר בשאר השעות של היום. אמילי נולדה בישראל וזה מה יש חחחחחח
    תסבלי קצת גם את
  • גם אצלנו זה מאוד דומה..
    כשיהיה חורף אפשר עוד להלביש טוב טוב ולשים שמיכה והכל אבל בקיץ זה זוועה!!

• אני יוצאת עם תמר כל יום לטיול בוקר ב 7:30 כבר חם אבל נסבל...

אח"כ בבית או אצל חברה - שנצ... קצת משחקים ובחמש למרות שעדיין חם אנחנו יוצאות שוב.- לגינה לבריכה לים או סתם לסבב ביקורים

להפתעתי גיליתי שתמר מסוגלת "לסחוב" קצת מעבר לשעת שינה שלה כשהיא עסוקה ומלאת גירויים אז אתמול למשל נסענו לנמל ב 18:00 כשהיא היתה כבר אחרי אמבטיה טיילנו נהנו והיא פשוט נרדמה בדרך חזרה.

השבוע גם נסענו לים הגענו ב 18:00 היינו שעה וחצי תיקתקתי לה אמבטיה בכיור ועם בקבוקיי מים

• מיצוש, צודקת...
    הניג'וסים נפסקו אחרי שיצאו 4 שיניים...זה מה שהציק לה כנראה חודשיים שלמים..

היא כבר זוחלת חופשי ויושבת לבד, ממש נהיה כיף איתה
  • אני מה זה מבינה אותך, גם אני הרגשתי בשלב מסויים כמוך, עכשיו פחות.
    אצלי הוא הוא קטן, היום בן חצי שנה...לפני חודש וחצי חשבתי כמוך. אבל ניחמתי את עצמי בכך שהוא די קטן...אני לא אחת שמסתובבת בקניונים, ובחום הזה אי אפשר לנשום בחוץ, ורציתי לחשוף אותו גם כן, למדשאות, לחול, ילדים. קצת בעייתי...

• מיטלי, הכל נכון ואני גם עושה את זה...

השבוע הייתי איתה ישר אחרי העבודה בים, וזה אחרי שאני עובדת 8 שעות בת'א ועוד כמעט שעתיים בנהיגה...
    זה שונה קצת כשאת עובדת בטיזי.. .

וגם נדירררר עד לא קיים שבעלי בבית בשעות סבירות ולבד לא בא לי על מקומות שאני רואה את כולם עם המשפחה
  • אפשר גם לחוות את המזרנים של הגימבורי בקניון חחחח

אנחנו היום לדוגמא יצאנו עם הדס לספורטק ברחובות בשעה 9 בבוקר. היימו שם שעה קלילה והיה נחמד מאד כי היינו במקום מוצל....

יש לך ליד הבית?

בואי בואי כבר לרחובות
    אני אוציא אותך מהבית!

• צודקת זה קשה לבד!!!!! ובטח ובטח שאחרי עבודה! אני כרגע בחופש עם תמר אז אני לא מרגישה את הקושי...

רוצה נלך איתן השבוע אחה"צ לים יחד?

• מיטלי, אני אהיה איתך בקשר השבוע, אולי אפילו מחר וניפגש בגינה...
    נזיע ביחד
  • מבינה כל כך לליבך!
    כבר פתחתי שרשור דומה בעבר..
    בבוקר יש פעוטון. יש להם שם חברה, משחקים והעשרה...
    ככה שהבעיה זה שעות אחר הצהרים,.
    ממחר רז בחופש ככה שגם אני כבר שוברת את הראש איך ומה לעשות איתה שלא ישעמם..
    היום לדוגמא היינו איתה בבריכה והיא נורא נהניתה..
    אין לנו פה גימבורי או כל מקום אחר לילדים

• משבוע שעבר אני בחופש עם עידן עד ליום שני הבא, יוצאים לפארק סביבות 18:00, גימבורי, בריכה, ים, סופרלנד (היינו היום, הגענו ב17:00 שירד החום והיה ממש כיף). סתם נסיעה ברכבת לצורך הנאה, בריכה בבית.

את יכולה לקחת אותה בבוקר סביבות 8 לפינת ליטוף, לחווה קטנה, או לפארק עם הרבה דשא והרבה צל. או לחול בפינה מוצלת.

שאני עובדת, אני אוספת את עידן ב16:30-16:45 מהגן, וכמעט כל יום אנחנו עושים משהו, או פארק, או ים, או אצל חברה שבנה בגילו של עידן וגם באותו גן, או איזשהיא הופעה, או סתם בבית.

החום? למדתי להיסתדר איתו. שמתי לב שמתי שהוא נהנה החום פחות מפריע לו. שנהייה לו ממש חם ואני רוצה שזה מציק, הןלכים לבית.

בקיצור חפרתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה