היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע טוב בנות יקרות,היום היתי אמורה לא לקבל ,ולא קבלתי ואין שום רמזים לקראת המכשפה ...החלטתי לחכות לפחות עד יום רביעי חמישי כדיי לא להתאכזב מה אתן אומרות?אגב...גיסתי סיפרה אתמול שהיא בהריון שבוע 9 כבר ..שמחתי מאוד עם כל זה שקיוויתי שלפחות גם אצלי זה יקרה בקרוב :/
11 תגובות
עמוד 1
נסיכה מבינה לליבך!!בע״ה החודש את מבשרת לנו את הבשורה המשמחת!!!תהיי רגועה ותחשבי רק טוב;) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
איזה כייף!!! אני גם הייתי ממתינה. אולי ביום שלישי היתי בןדקת. שיהיה המוווווווון בהצלחה! עדכני כמוב...ן
יו ממי הכי בהצלחה בעולם!!! אני הייתי בודקת ביום שני כמו שהרופא אמר לי שהכי כדאי - ביומיים איחור
וואי, מתוקה, זה נשמע ממש אופטימי!!! שיהיה בהצלחה!! תמשיכי לעדכן
זה באמת מבאס הפחד מלהתאכזב אבל אם המחזורים שלך סדירים אז הייתי עושה גג בשני !!! יש לי הרגשה טובה לגבייך מיכלושיתתתתתת חמודה שלי
מיכלושיתתתת
נשמע מעולה ! לדעתי החודש הזה את מצטרפת לגל של הבשורות המשמחות ואת מבשרת לנו בשורות טובות
וואי בנות הלוואי אצל כולנו בע״ה!! אתן כל כך מעודדות איזה כייף ..אני כל שניה רצה לשירותים לראות שחלילה אין כתם או משהו..החזה עדיין רך רק נראה לי שגדל קצת מרכישה שהוא מלא יותר מבד״כ ..ויש כאבי בטן הולכים וחוזרים אבל ממש בקטנה נראה לי מהתרגשות ..אני רק מקווה שזה לא קשור לזה שחליתי בתחילת שבוע ואז פשוט הוא מאחר ...אמןןןןןן שאעדכן אותכן בבשורה משמחת ואתן אותי :)