היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמינות שהחופש שלהם אוטוטו נגמר? אני לא ממש.... אז מה הספקתן? איך שרדתן? מה הלקחים?
אני האמת סבלתי הרבה פחות משחשבתי, הגדול התנהג למופת ורוב הזמן הוא העסיק את עצמו יפה. ההספק שלי בכל התחומים שאף אומנם לאפס, וכמובן לכל דבר יש מחיר, אבל מצד שני אין לי רגשות אשם, ההשקעה שלי בילדים חשובה לא פחות. כמעט ולא הלכנו לאטרקציות, רוב הזמן העברנו בבית, אבלללל, היינו בחו"ל עם הזאטוטים, חוויה מדהימה שאין לי מילים לתאר.... הלקח העיקרי שלי הוא שלא חייבים קייטנה, זו שנה ראשונה שלא רשמנו לקייטנות, והסתדרנו מצויין!!!
10 תגובות
עמוד 1
היה נחמד טוב אתן כבר יודעות שלא עשיתי איתה כלום למעט הטיפולים של קלינאית התיקשורת ורק ביום שישי שבת האחרון בילתה אבל מה שעברה (הניתוח) חשוב ושווה יותר מכל בילוי
'צטערת. החופש לא מסתיים עד שהוא לא מסתיים
מסכימה איתך, אבל מצד שני הסקר מנגן על מיתרי הרגש של טבלת ייאוש, לכן פתחתי אותו
יולי - היה פחות מהנה ... הרבה גלי חום וטיפלתי בתינוקת אז הייתי פחות פנויה .. אוגוסט- לי אישית היה כיף
אני האמת עדיין לא עשיתי כלום עם מאורי הוא לבנתיים בקייטנת "סבא- סבתא" רק ביום שלישי אני יוצאת לחופש וכבר חושבת מה לעשות איתו בשבוע הזה (טוב יותר נכון רק ארבע ימים כי שישי שבת לא נחשב מבחינתי )
אני באופן אישי, ללא קייטנות (כל סוגי הקייטנות, גם סבא-סבתא) לא הייתי שורדת... בעלי ואני עובדים משרות מלאות... השבוע בעלי עם הבנות לסרוגין עם אבא שלו, אני אהיה בבית ב- 27/08 בגלל שזה היום הראשון ובגלל שזה היום הולדת שלי
החופש שלהם???
ומה עם החופש שלי!!!! גם הוא אוטוטו נגמר
מחכה שהחופש יסתיים למרות ש...
ממש כיף לנו במרבית מהחופש .
הספקנו להיות ב טורקיה בקלאב ... והיה מקסים מכל הבחינות .
הבעיה היחידה שלי היא הלילות בן ורואי רוצים לישון יחד ואז הם לא נירדמים עד מאוחר רבים צועקים יוצאים מהחדר בקיצור אחרי שעתיים אני מתחרפנת
אחלה טיפ לשמור יותר ג'אנק כחומרי יצירות לקראת חופשים, כמה נכון
החופש הזה עולה ביוקר.... איפה לא היינו ומה לא עשינו: סבתא, פארק, משחקייה, סקט בקולנוע, גן זאולוגי, חוות סוסים, טיול בחנות משחקים, מסעדה, באולינג והיום סדנא לבצק סוכר. מה עוד לעשות? נגמרו לי הרעיונות צריך רק לחייך!