היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יווווווווווווו איזה שיר מהמםםםםם!!!!!!!! אמאלה החזרת אותי כמה שנים אחורההה שיר ענק!! :-)
תודה על ההיתעניינות ... אצלי הכול בסדר .. סיימנו החודש לעבוד וזהו זמן ההמתנה הגיע ... האמת כבר לא מתעסקת בזה כול וום כמו פעם למדתי כבר מחודש לחודש להעסיק את עצמי בזמן ההמתנה ולא להשתגע מההמתנה ... מה אצלך חמודית ???
שבוע טוב ומוצלח גדוש בבשורות טובות שיהיה
היי נשמה, אצלנו השבת עברה סבבה, הלכנו לראות בית לקניה וארחנו חברים לארוחת ערב, גם בשבת באו חברים, בקיצור כיף. לגבי הביוץ מחר בבוקר יש מעקב זקיקים נוסף אז אדע מחר, לדעתי יהייה ביוץ באמצע השבוע, מה אצלך חמודה?
אמילי,כמה שאת מקסימה שאת ככה זוכרת את כולן ובדיוק מה איפה נעצרו כולן(אני עד היום לא מצליחה ונכנסת הודע הודעה שוב ושוב חחחח) אצלי הכל בסדר.....צריכה לא לקבל שבוע הבא ומנסה לא להתעסק בזה יותר מדי...
חסידוש מה קרה יקירתי? מירי אני כמוך, לא מצליחה לזכור, נכנסת שוב ושוב....אני רק בת 31, מוקדם מידי לזכרון חלש חחחחח
אמילי היקרה כל כבוד על הזיכרון ועל היתייחסות שלך ,אני עדיין שותה את כדורים שלי ,בעלי עשה בדיקת זרע (יש כבר תשובה ) ביום ריבעי בעזרת השם תור לרופא .אני היום ביום ה23 לוסת. לא רוצה לחשוב על כלום ,נמאס את אמת ,ממשיכה בחיים ,יהיה מה שיהיה.לא רוצה להשלות את עצמי ,לא בא לי להתרסק שוב.שוב תודה ובשורות טובות
אמילי, נשמה טהורה! איזה כיף את עושה לי בלב שזה משהו המיחושים משום מה נעלמו ואיתם גם ההפרשות. המקלונים עשו טובה ובקושי שמו עלי פס. אז אמרתי שאני אחכה, אלא שמרוב העדויות המתפלאות שלי על מצבי הפריוני, הבעלולוני כבר בנה על סופ"ש סוער והייתי צריכה להסביר לו שהמערכת בשיפוצים, אבל הוא בכל זאת הציע בדרכו השתדלנית, שאולי זה רק נראה כך מבחוץ ומבפנים הכל מושלם והוא רק רוצה להציץ..... אז הוא הציץ......, גם למחרת. מי יודע, אולי זה יביא לנו את הבייבי
crazy woman!
שבוע טוב מהממת!!!! תודה על התעניינות:)אני עם בחילות רק בגלל שזה למטרה טובה זה נסבל:) מחכה לאולטראסאונד שבוע הבא אני ממש במתח... מקווה שיהיה טוב