יומולדת לבעל בבקשה עזרה!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתחיל בסיפור על שנה שעברה, עת הבעל הגיע לגיל המופלג 30.
    ההתרגשות היתה אז בשיאה, וכל הצעה להפתעה חגיגית נפסלה מבחינתי על הסף. שום רעיון לא נשמע לי גרנדיוזי מספיק, יצירתי דיו או הולם באופן מושלם את המעמד החשוב והמרגש.
    בסוף החלטתי שאארגן סופ"ש חלומי ורומנטי בצימר. נשמע טוב, לא?
    בהחלט כן, בתיאוריה ובמצב נטול ילדים ועבודה. בקיצור, תיכנונים לחוד ומציאות לחוד.
    התאריך הספציפי של היומולדת לא התאים ליציאה לנופש הכולל גם לילה, וכך קרה שהתאריך הגדול עבר, אני הבטחתי לו סופ"ש מפנק, ולצערי עד עצם הזה התיכנון לא יצא לפועל.
    בקיצור אני מודה ומכה על חטא- לא חגגתי לבעלי המסכן יומולדת 30!!!!
    ואת העובדה הזאת הוא כמובן דואג להזכיר לי בכל הזדמנות (ומי יודע עד איזה גיל ימשיך להזכיר...פתאום 30 לא נראה לי גיל כל כך מופלג

7 תגובות
עמוד 1
  • נורא בנאלי - יום כיף משותף בספא וארוחה במסעדה יוקרתית
    יש כל מיני קופונים כל הזמן של יום שייט ביאכטה או צניחה וכד' שאם הוא אוהב אפשר לרכוש ולממש.

• תודה!
    הבעיה שהוא לא יכול לקחת שום חופש, זה חייב להיות בערב...הכי מוקדם 20:00, כך שיום ספא לא ריאלי. צניחה או כל ספורט אתגרי זה לא ממש בשבילו, בואי נגיד שהוא בנאדם שאוהב את הרגליים קרוב לקרקע...
  • אני עשיתי לבעלי יום של נהיגה בשטח עם רכבי מירוץ...
    אם הוא אוהב את כל נושא הרכבים זה יכול להיות נחמד
    בעלי התלהב מזה לא שוכח את היום הולדת הזאת.
  • יערית, איפה זה נמצא?
  • ממש מעניין, תודה!
    אני חושבת אולי להזמין לו ולחבר שילכו ביחד, אולי חבר מהעבודה ואז יהיה לו הפתעה ובאמצע היום יקחו אותו לשם.
    יש לך מושג כמה זה עולה בערך?
  • לא יכול לקחת חופש ? אז אולי בסופ"ש ?
    מסעדה שווה ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה