היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לילות שהוא נוחר ויש לילות שלא.. אם הוא נוחר מאוד קשה להירדם (גם ככה הלילות שלי לא משהו) ואז אני מעירה אותו שיסתובב על הצד ואם הוא לא מסתובב וממשיך עם הנחירות אז אני מתעצבנת וצועקת לו . נו תסתובב כבר
מ׳זה נוחר..... כאילו פתח נגרייה.....
רק נוחר?! בעלולי פתח עבודה מהצד מכין לי פינת אוכל וחדר ילדים חדש חחח "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
חחחחחחח גם שלי נוחר כשהוא על הגב. אני מעירה אותו כדי שיסתובב על הצד. ובבוקר הוא רב איתי שהוא בכלל לא נחר.
לא נוחר
בדרך כלל ולרוב לא נוחר ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
מאז שהחל]ני מזרון לא נוח
שלי גם אבל זה לא הזיז עד שהבן נולד אז אני מעירה אותו שיסתובב לצד
הכי נוחר!!!! אוףף
אוווווווווווווווווווווו זו נקודה מאוד רגישה!! הוא נוחר נוחר ונוחר!!!!!!!!!!!!!! אני תמיד מעירה עם איזה כאפה/בוקס/צרחה שמיד יסתובב על איזה צד
בעלי נוחר רק שהוא מממש עייף
לרוב - לא
חחחח לא