מחר אהיה שבוע בחודש חמישי . מתחילת ההריון יש לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחילות והקאות תקופה זה נרגע ושוב חוזר. לא מפריזה באוכל , לא אוכלת בחוץ, לוקחת עכשיו ברזל כנראה מגביר אותן.
    כל זה גורם לי להיות במצב של דכדוך לא חסר לי כלום בחיים מודה לאלוהים על הכל אבל איך עוברים את התקופה הלא טובה שעוברת על גופי.
    לא מראה את זה כלפי חוץ רק בוכה לבעלי ולמשפחה הקרובה שלי.
    הייתי בחופש גדול מהעבודה וזה הקל נורא וב-27/8 צריכה לחזור לעבוד לא יודעת איך אסתדר זאת עבודה עם ילדים ואני משקיענית אבל עכשיו איך אוכל לעבוד ככה :-(
4 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב בובה
    אולי תתייעצי עם הרופא שלך?
  • תודה. אני יידעתי את הרופאה שלי יום שישי אבל אין מה לעשות חוץ מלתת תרופות וגם ככה אני לוקחת חומצה פולית, ברזל וויטמין D.
    לאימי היו תופעות כאלה עד חודש 9 והבנתי שזה גנטי לצערי.
    ההקאות הן בערב ואני מנסה לאכול פחות ומשהו קל אך לפעמים זה לא עוזר.
  • הייי
    נראה שאנחנו באותה סירה...הבחילות עוד לא עברו לי ואני בקושי מצליחה לאכול ואני מתחילה ללמד ב27. זה גם הריון ראשון וגם עבודה חדשה אז הכל מלחיץ, אני לא יודעת איך אתמודד עם זה ואם יהיו לי כאלו בחילות במהלך היום בבית ספר...
    הלוואי שעד אז נרגיש הרבה יותר טוב ואלו לא יהיו הדאגות שלנו! בהצלחה!
  • תרגישי טוב
    מקווה שיהיה בסדר

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה