היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף סוף בעלול ואני יצאנו לדייט!!! מאז שעמית נולדה לא היינו באמת לבד....
אנחנו אצל ההורים שלי בנהריה אז נסענו לסרט בקריון, הלכנו לvip היה ממש כייף. מוזר. ישבנו שנינו מקדימה באוטו. הלכנו יד ביד. גם מחובקים. דיברנו. לא על עמיתי. צחקנו. נהנינו. חזרנו הביתה שמחים ועייפים... אבל אני בהיי. לא מצליחה להירדם. בהמשך לסקר שכבר היה כאן הלילה... הנחירות שלו לא עוזרות לי...
9 תגובות
עמוד 1
איזה כיףףףףףףףףףף כן ירבו אבל לא הבנתי אם את אצל ההורים שלך בנהריה למה שלא תצטרפו מחר?
מיה מהממת איזה כייף !
תמיד טוב לרענן זוגיות
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
סיוני, בעיקר בגלל שעמית עוד לא מתחברת לקונספט של הגימבורי
איזה כיף!! שרק ירבו ימים כאלה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
מאיוש, איזה יופי!! חשוב ביותר וכיף ביותר לברוח מידי פעם רק שניכם
זה באמת היה כל כך כייף... עד איזה 2 לא נרדמתי.... וביום רביעי הוא טס לשבועיים
אחחחח... אין על הדייטים האלה בלי הילדים .. גם אני לפני כמה זמן ישבתי קדימה והחזקנו ידיים - מוזר אחרי שנה חחחח
שמחה שנהנית כן יירבו צריך את זה מידי פעם
איזה כיף! חשוב לא להזניח את הזוגיות ולזכור שלפני שאתם הורים- אתם זוג!!