היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק בישראל אתה יכול למצוא שיחה כזאת : - ספארי שלום , מדבר דוב . - דוב זה אריה , זאב נמצא ?
- רק שנייה .. אני אבדוק עם איילה המזכירה . אריה , זאב בפגישה עם דבורה המנהלת .
...- אה .. אתה יכול למסור לו שנפגשים היום עם יעל , עופר ויונה הפקחים .. ? ואם הוא יכול לאסוף בדרך את שחף וצבי מהעייריה ? - בשמחה .. ===================================
יהודי אחד הגיע להתייעץ עם הרב שלו: "רבי, נקלעתי לצרה", פתח ואמר, "אבי נפטר אתמול, ואילו אני חייב לטוס מחר על הבוקר לחו"ל, לרגל עסקיי, אחרת אני פושט רגל! על כן שכרתי יהודי צדיק
ושילמתי לו שיישב שבעה במקומי, יגדל זקן במקומי ויגיד **** במקומי כל יום". "אם כך סידרת", תמה הרב, "אז למה באת אלי?" "תגיד", שואל היהודי, "אתה חושב שאני צריך ללכת לנחם אותו?"... ==============================
בחורה מדהימה יוצאת מחנות פרחים וזר גדול בידה.
גבר מתקרב אליה ואומר:
עלמתי, אין לך מושג עד כמה הייתי רוצה להיות במקום הפרחים שלך.
באמת, ומדוע זה אדוני?
כדי להיות בין זרועותייך.
כן אבל שלא תהיינה אי הבנות, בבית אני גוזרת להם את הגבעולים!!! ====================================
זוג מבוגרים יושבים נינוחים לארוחת הבוקר במלון -האשה קמה פתאום ומעיפה סתירה מצלצלת לבעלה -הבעל בשוק לכמה שניות טובות ואז הוא שואל -למה זה היה? -האשה עונה - זה כבור 45 שנה של סקס גרוע !! -עוברות כמה שניות והבעל קם ומעיף סתירה מצלצלת בחזרה האשה גם המומה וצועקת - ולמה זה היה ? -מאיפה לעזאזל את יודעת את ההבדל בין סקס טוב וסקס גרוע !